Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@hipokrat senin memleket veyahut orda mı yaşıyorsun reis ondan dolayı mı yazdın Konyayı
-
@sofuoglu hem memleket hem yaşam yeri kardeşim bundan mütevellit yazdım
-
@balans-etkisi Ankara'dan yüksek kapattı yanılmıyorsam yada çok yakın kapattı
-
@hipokrat hemşerim varmış burda merkezde mi kalıyorsun sen
-
@hipokrat şansın yüksek o zaman kardeşim
-
Yav dediğiniz web alert programını kurdum bu seferde her telefon titreyişinde heyecan yapıyorum. Yok boyle de olmadi
-
@sofuoglu ne güzel konuşuyorsun kardeşim inşallah sonuçlara da yansır
-
@köyün-ağası merkeZ kardeşim senin neresi
-
@sofuoglu, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@davetsiz hocam sağolasın ben de şimdi yükledim telefona gayet faydalı program
Güle güle kullanın, sonuçlarla daha da gülün inşallah
-
@hipokrat kasımda hüsrana uğramış biri olarak (84 netle mülakata kalamadım )risk almak istemedim ankarayı seçip bide ankaranın malum referansları oldukça güçlü oluyor
-
@davetsiz eyvallah güzel insan hep beraber güleriz inşallah
-
Kocaelini bekleyen yokmu arkadaşlar hiç?
-
@balans-etkisi ankarada yaşıyorsun sanırım ,Konya ideal miş hocam sana ama vardır bi hayır inşallah olumlu olur sonucunuz
-
@tugayç takip etmen gereken yeri işaretleyeceksin. expand section falan var. biraz kurcala halledersin.
-
@hipokrat yok hocam ankaralıyım istanbulda yaşıyorum kocaeli mantıklı geldi mükakattada diyorlar niye kocaeli dedim daha önce büyük bi şehir olan ankarayı seçtim yazılıyı veremedim bu kezde küçük bi şehir seçmek istedim :)bakalım hayırlısı inşallah
-
Hadi açıklansın
-
istanbulda kira 1000 tl; aidat, faturalar, gıda, ulaşım yaklaşık 1000 tl olsa 1500 tl kalıyor. evliyseniz eşiniz çalışmıyorsa, 2 tane de çocuk varsa geçmiş olsun.
-
Arkadaşlar facebook ta gördüm biri aramış gibi büyük ihtimal haftaya açıklanacak demişler
-
@aksaclı geçiştirmek için ne diceklerini şaşırdılar artık
-
@james-buchanan iOS için bir program Yok mu