Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@1903bjk 2014 ten beri hazırlanıyorum salı günü 31 bitiriyorum son şansım sizden kötüleri de var :))
-
@campanella
Ben de 2013 mezunuyum.Kamu-özel-kamu derken bi dikis tutturamadim.Öyle savrulup duruyoruz.Zor valla insallah olur da kurtuluruz:) Amin:) -
@campanella
Bu arada insallah olumlu olur da dogum gunu hediyesi olur size:) -
@1903bjk Hayır.
-
Merhaba dostlar. Çalışmalar devam ediyor. Cuma 17.00’de bu iş nihayete erecek. Üstat kesin tarih mi dedim bu işte kesinlik yok priss arkadaşların Perşembe 17.00 de açıklansa duyum yanlış çıktı diye seni suçlarlar mı dedi yok mutlu olurlar dedim. Cuma 17.00 yüksek ihtimal dostlar.
-
@priss eyvallah hocam eksik olma
-
Daha erken açıklanma ihtimali de var şu nedenden dolayı: İstanbul ve birkaç yüksek sayılı şehir hariç %70 kazananlar belli. Cuma akşam o küçük sayılı yerler bitirildi kazananlar belli. O nedenle belki Perşembe de olabilir dedi
-
@priss abi sen böyle içimizi rahatlatıyon ya helal olsun sana Allah gönlüne göre versin. Kendine iyi bak:)
-
@priss dostum bilgiyi facebook grubunda paylaşabilir miyim ?
-
@priss bu güzel haber işte
-
@priss bizim Konya 45 kişi belli o zaman Sağol kardeşim emeğine sağlık ,heyecan tavan
-
@dibace tabiki
-
@fuak7 sen de dostum
-
@priss eyvallah kardeşim .
-
@halilhy kanka senin il neresi?
-
@hipokrat afyon dostum
-
@halilhy hadi hayırlısı Afyon da az kişi alıyordu heralde o da bellidir olur inşallah kardeşim
-
@hipokrat hayırlısı dostum bellidir diye düşündükçe iyice stres oluyo
-
@halilhy aynen öyle hocam bellidir bizimkiler belli olunca stresi artırıyor
-
Şimdi de ya cumadan erken açıklarlarsa heyecanı başladı. İnsanoğlu çok doyumsuz