Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@friedman98 olabilir aynen çok garip beyaz sayfa olmuş ya da hackerler iş başında. kim yaptı çıkısın ortaya bakayım
-
@guylassakartık ultrason fotoğraflarını gösterirsin artık
-
@guylassakartık sahur suprizimi geliyo yoksa
-
@ucanizmirli oaa ya aga bir peşimi bırakmadın, olmaaazz ben öyle şeyler şu an düşünmüyorum. guy olursam hertürlü olur
-
@friedman98 ösym de adamları olanlar varsa bilgi versin please?? bilmem olabilir
-
@guylassakartık o çocuk doğurulacak kardeş ben adadım kendimi buna
-
@ucanizmirli dostum ben bu işi sana devrediyorum, daha da guyun mülakatına bile gitmiyorum.
-
@guylassakartık bursa mülakatında olsan sevinirdim ama pek işime yaramıyon kardeş
-
@ucanizmirli aynen rakip bile değiliz neden benle bukadar uğraştın anlamadım. ah mersinim bir olsan sana şarkılar bestelerim sabah akşam
-
@guylassakartık canım sıkıldı ya uzun zamandır burda birileriyle kavga etmiyorum
-
@James-Buchanan o arkadaş arada böyle ufak takılıyor millete, görüyorum. o yüzden sorun değil dostum. savunma için de teşekkür ediyorum.
-
@ucanizmirli bursadakilerle kavga et, ben sevmem kavgayı tabi ama yapılacaksa da göze göz dişe diş
-
@guylassakartık bursa grubu ölü ya herkes mülakat çalışıyo dur bakalım yarın sonuçlar açıklandıktan sonra ortalık karışacak kaostan besleniyorum resmen
-
@ucanizmirli. Seni facedeki bursa grubuna bekliyoruz. Oluleri gor
-
acaba mersin grubu nasıl hiç ses seda yok?? ama ben öyle mülakat yardırabilen zannetmiyorum. 3 gün gittim kütüphaneye dedimki yav daha tarihi belli değil, git eve yat
-
Mülakat tarihleri geciktikçe stres oluyorum.Sağılk güvencem bitti askerlik beklemede 2017 kpss yine guy beklemek
-
Bize bilgi verecek ustadlar yok mu burada?
-
sgk dan sonra hayata küstüm yeni yeni giriyorum foruma acaba ne zaman mülakat tarihi verilir hiç yok mu bilgisi olan
-
@gmmerve bayramdan sonra yüksek ihtimalle mülakat tarihlerini açıklayacaklarmış diyorlar.
-
@aylin gördüm biliyorum hepsini