Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@merveek seni neden eledik sorusuna ne dediniz hocam
-
@merveek Bana da yedekmişsin daha önce sıra gelmedi mi dediler.. Gelse karşınızda ne işim var diyemedim tabi asfbahdb
-
@guycucekocu demek ki kendimi iyi ifade edememişim dedim hocam
-
-
@merveek Hocam kaçinci guy mülakatinizdi ?
-
@merveek bana geçen sene Ankara mulakatında sormuşlardı neden elendin sence diye efendim inanın ben de anlamadım dedim ondan da elendim :)) Yalan mı söyleyim arkadaş anlamadım yani:))
-
@tuntirikos bu 2. hocam
-
@merveek iyi cevap vermişsiniz. bana sorsalar donar kalırdım sanırım.
-
@guycucekocu bende inanamadım ağzımdan çıktı bir anda Allah yardımcı oldu hiç beklemiyordum öyle bir şey
-
-
Baba da sordular niye elendiğini biliyor musun diye bilmiyorum efendim dedim
-
@maliyeciniz orda muhabbeti döndü bu mevzunun o gerginlikte iyi güldük stres attık sayelerinde evet hocam 4. komisyondu benimki de
-
Benim dördüncü guy mülakatim oldu bu, başka dördüncü kez giren, kader ortağim var mi burada bilmiyorum ama travma oldu o listede adimi görememek,o yuzden hala var bi tedirginlik, inşallah bu son olur. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun
-
Bu günlük bişey yok demi arkadaşlar
-
Forumda baya yeni yüzler var artik dışardan izlemiyor yazıyor insanlar galiba baktim da son yazanlar hep yeni hoş geldiniz :)) ama buralar hep öyle sakin olmaz ilan geciktikce kavgalar başlar:))
-
@tuntirikos hocam 3 kere elenince genelde alıyorlarmış diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama şansınız çok yüksek yani güvenlik soruşturmasıyla alakalı bir sıkıntı yoksa
-
@aycan Bizim yanımızda da ilk mulakatı olan kızcağız vardı referansına kadar herşeyi anlattı bayağı güldürdü:) sen çok safsın çocuğum seni burda yerler herkese anlatma bunları dedim tamam dedi bakalım o ne yapacak renkli insanlar iyi oluo cidden o anda..bu arada hocam senle aynı il aynı komisyon dilerim bu sıkı rekabeti aşıp mesai arkadaşı oluruz
-
@tuntirikos benim de guyda 4 kardeş
-
@merveek Yok hocam Allaha şükür o konuda hiç bir sıkıntm yok ki kardeşim ögretmen,birinci derece yakinlarim asker,polis, memur, hepsi de tertemiz, vatanina milletine bagli insanlar, o yönden içim rahat Allaha şükür. İnşallah dediginiz gibi olur ve bu son olur, kimsenin bu yipratici sureci yaşamasini istemem, Allah hakkinizda hayirlisini tez vakitte nasip etsin.
-
@maliyecii bana da sordular onu. Benim de ilk mülakatım. İnşallah geçeriz de son da olur:)