Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Eşiniz atanınca siz de mutlu olursunuz inşallah
-
@Priss üstad bir kez daha bizler adına bilgi alabilir misin
-
@üstkurullu06 Arkadaşa katılıyorum şuan asgari ücretle çalışıyorum 6 yıllık ilişkim var erkek arkadaşım atanamayan bir öğretmen atanamaz da ben 4 yıldır uğraşıyorum KPSS ile kazanamazsam artık bu son olacak ama üzmeyeceğim kendimi çünkü mutluyum ve elimde olanların kıymetini biliyorum ve bileceğim herkes için hayırlı olması dileğiyle ...
-
@a1b1 Öğle arasından sonra arayacağım dostum aklımda merak etme
-
@üstkurullu06 kardeşim yanlış anlamada işini gücünü bulmuş kişilerin özellikle dershane hocaların olmadıysa tekrar dene herşey memurluk değil gibi lafları bana cok abes geliyor.tuzu kuru olan insan için konuşması cok kolay.ama burdaki 30 yaşına gelmiş adamın bidaha aynı zorluklara katlanmaya dermanı varmı bakalım
-
@shady değil mi ️
-
@deepblue boşver dostum iyi düşün iyi olsun
-
büyük gün bugün mü şimdi :)??
-
@guyman olmayadabilir
-
Bugün açıklansın sinirlenmeye başladım yeter daa
-
@merveek sakin ol şampiyon elindeki mause u yavaşça yere bırak
-
@guyman hilmi bunu beğendi
-
@guyman telefonu demek istedin herhalde Bıktık güzel haber duymayalı yıllar oldu biz de insanız hayat bizim de yüzümüze gülsün değişken ruh hali içindeyim isyanlardayımm yolumuza bakalım artık
-
@merveek
Aslında o dondurmaymış -
@şimbilli yaa haha koptum :)) gördün üstkurulu yapıştırdın soruyu şimbilli :))
-
@şimbilli ne yazık ki. Sizin daha çok bilginiz vardır öyle söyleyeyim.
-
Sayfayı her yenileme de yüreğim aynı heyecanla çarpıyor bu nasıl birşeydir arkadaş
-
Bİzim olayımız elimizdekilerde mutlu olmamak değil o kadar çalıştık okuduk çok emek verdik karşılığını alabilmek ...
-
@deepblue bulunduğumuz koşullar altında haklısınız. Türkiyede özel sektör bu kadar acımasız olmasa bunları konuşmuyor olurduk. Fakat benim anlatmaya çalıştığım şey sonuçlar olumsuz olduğunda insanlar kendilerini çok yıpratıyorlar. Sonucun olumlu olması güzel birşey ama herşey demek değil demeye çalışıyorum. Aynı şeyler olumsuz olması içinde geçerli.
Merkez bankasında, sayıstayda hakimlikte çalışan ama mutlu olmayan, fakat "sıradan" yerlerde çalışıp çok mutlu olan hayatı yaşayan, seven, zamanı enerjisi olan da arkadaşlarım var. Son söz, para ve mevkii mutluluk vermez, önemli olan kafa rahatlığı ve mutluluk. Hepinize bol şans diliyorum. -
@üstkurullu06 anlıyorum kardeşim mesleklerinde mutlu olmayanda cok insan var.ama işim yok mutluyum demek yerine işim var ama mutsuzum demek daha iyidir herhalde