Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@atiba kalbimiz yerinden çıkmaya aşırı hazır ondan oluyor hep
-
Güldürdün sayın @selanik
-
@niloya madem evlenmeyeceksin ne diye gülüyorsun
-
@selanik nasıl ayıp şu yaptığım Mazur gör 18 inde girdim mülakata hep ondan
-
Hep merak etmişimdir açıklansa mesela direkt buraya haber vermeye mi geliyorsunuz yoksa önce listeleri kontrol ettikten sonra mı forumda açıklandığını söylüyorsunuz.
-
@holywind, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Hep merak etmişimdir açıklansa mesela direkt buraya haber vermeye mi geliyorsunuz yoksa önce listeleri kontrol ettikten sonra mı forumda açıklandığını söylüyorsunuz.
Önce listeye tabiki yemişim forumu
-
@niloya ee ben de 18nde girdim? ama kimseye süpürgeyle sopayla saldırmıyorum.:)
-
@guy63 Geçmiş olsun tuzak soruydu alın bu arkadaşı buradan, al al al.
-
Bir arkadaş vardı: Pazartesi yada salı 16.42 açıklanacak gibi geçiyor içimden diyen arkadaş inşallah dileğin kabul olur zaman yaklaşıyor:-)
-
@mmrtz Şems-i Tebrizden paylaşmak istedim
-
@smith kardeşim onu diyen arkadaş az önce milleti trolleyen "deepblue" idi
-
@sofuoglu hadi ya bende iyi niyetli bir arkadaşımız zannetmiştim o dediyse bu iş yaş.Teşekkür ederim.
-
İçimde çok büyük bir his var, bu gün açıklanacak diyor... Akşam ,olmadı gece ama açıklanacak ... Buda burada kalsın...
-
-
@holywind Şimdi dürüst olmak gerekirse bence kim görse sadece listeye gider. Tabi mülakata gitmeyenler hariç.
-
Bu mülakat sonuçları aynı zaman da gib online sınav sisteminde de açıklanır mı? Liste de ismimi ararken kalpten gitmek istemiyorum çünkü..
-
persembe cuma anca.
-
@mmrtz Zannetmiyorum hocam bu gün en geç yarın açıklanır Anladığım kadarıyla yetiştirmek için yoğun bir çaba harcıyorlar.
-
@guy63 E tabii canım önce kutlamalara başlar havai fişek gösterisi düzenler öyle gelirsin buraya. Yazılı sınavın açıklandığını buradan öğrenmiştim de kendini bu işe adamış var mı merak ettim.
-
@senyoraj nereden cikardin kardesm
yetistirmek icin caba satfettklerini.)