Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@fact0riel usta seni çok iyi anlıyorum. Ellerime otomatik titreme geldi benim de
-
Rahat olun dünyanın sonu değil heyecanlıyız doğrudur ama böle beklenti yükseltmeyin. Ben şahsen ne yapacağımı düşünmeyi düşünmemeye çalışıyorum yoksa olumsuzlukta patlıyorsun bundan önce 4 defa öle oldu
-
@sofuoglu
Gerçek " ADAM" lar bizi gururlandirdi.
Ampute Milli takimimizi yurekten kutlayalim bu arada:) -
@dikotomi nese yarım saate gerçeği gelir inş :)))
-
@dikotomi tarih değişiyor bir yerde ondan oluyor. hatta değişim %1 den küçük diye belirtiyor eğer sonuç ilan edilirse değişim yüzdesi daha fazla olması gerekir
-
@sweeney_todd dogrudur ama illede şu olacak diye diretmek de yanlış. Klişe ama o yüzden herşeyin hayırlısı demekten başka bişe gelmiyor elden. Bi caps vardı kızlar siz bunları beğenirsiniz ama sizi istemeye bunlar gelir diye . Kuzenim benle çok sık dalga geçtiği için bana ithafen yollamıştı
-
@1903bjk kesinlikle hocam dün vermiş oldukları mücadele ve ruh ile bütün ülkeyi kenetlendirdiler adeta. İzlerken duygulanmamak elde değil. Başarıları daim olsun inşallah
-
@nesli41 validem rahatsız olduğu için büyükleri kıramadım yoksa bekarım iyi istanbulda herşeyim hazır nkurulu düzen açısından home sinema lig tv tivibu iyi bir mekanda evim genel şartlara göre düşününce tak die hayat devam etcek umarım içimdeki hayırlısı olandır hayırlısıda bu iştir
-
@sweeney_todd bir önceki guy mülakatınızda da İstanbulu mu tercih etmiştiniz hocam
-
Guy arkadas muhtemelen yarin aksam üstü aciklanicak listeler olustu zaten su an. yarinda aciklanmassa sikinti vardir dedi.günahiyla sevabiyla paylasiorum bilginize
-
@maliyeciniz şu forumda bi reizz olmamıştım hocam sayenizde o da oldu eyvallah :))
-
@sweeney_todd amin inşallah... Umarım hepimiz için en hayırlısı, en güzeli olur... Bugün üye oldum buraya.Eğlenceli ve de heyecanli aslında burdaki yorumları okumak. Tabi bazı yorumlara hayret etmemek elde değil.
-
@aycan Hahahah Gazide okumamın vermiş olduğu bi alışkanlık :)) yakışmadı da değil :))
-
@sweeney_todd bu arada validenize çok ama çok geçmiş olsun. Umarım önemli bir rahatsızlık değildir.
-
@nesli41 onlar da muhtemelen onlar değil kreşten gelen kardeşleri falan yazıyor zira aksini düşünmek beni ürkütüyor:)
-
@maliyeciniz teşekkürler efendim bu sıfata layık olmaya çalışıcam :))
-
@shadow, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Guy arkadas muhtemelen yarin aksam üstü aciklanicak listeler olustu zaten su an. yarinda aciklanmassa sikinti vardir dedi.günahiyla sevabiyla paylasiorum bilginize
Listeler oluştuysa neden bugün açıklanmıyor acaba
-
@maliyeciniz mümkün olabilir Forumu dışardan takip ediyordum artık dayanamayıp ben de katıldım aranıza.Ama cidden bazılarına cevap vermemek için zor tuttum kendimi...
-
@sofuoglu ist yoktu son sınava spekülatif sebeplerle yetmedi
2015 mayıs sınavı Muğla 110 du alım 85 le kazanıp elendim -
@nesli41 sağol boşverin içim acıyor düşündükçe çalıştığım kurum tayin vermedi insanlar acımasız daha tayin yapamıyorken pek reel istek olmuor bu mülakat