Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@1453 inşallah mutlu sonla biter yaşadigimiz bu yipratici süreç hocam
-
@priss, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Bu arada sonuçlar açıklansın kazanan arkadaşlar bana ulaşırsa bir teşekkür mahiyetinde bir hayır işimiz var. Kitap seferberliği
Başkan evde bi kamyon kitap var kazanirsam sifirlayacam demistim umarim olur
-
@priss Hocam siz açıklama yapınca heyecanlanıyorum :))
-
@nesli41 Maşallah diyelim size o zaman
-
@Priss yardımlarınız, desteğiniz ve ilginiz için çok sağolun hocam. Umarım en kısa vadede en hayırlı haberlerle ulaşırız tekrar size. Kısa zamandır burdayım ama ne kadar alakadar olduğunuz o kadar açık ki... Böyle insanların varlığı güzel gerçekten
-
@darkpassenger aslında ben KPSS kitaplarından bahsetmiyorum dostum. Lösemi hastalığına yakalanmış küçük bir kardeşimiz var eğer adresine ulaşabilirsem ona kitap hediye edelim diyorum. Seviyor kitapları
-
@nesli41 her zaman yanınızdayım dostum
-
@priss
Mulakatin olumlu olmasina gerek yok.Her halukarda yardim etmek isterim ben -
@Priss hocam siz hangi şehirdesiniz?
-
@priss Allah nasip eder de kazanırsam ben de kitaplarımın büyük bir kısmını ihtiyacı olan arkadaşlara vereceğim ve hayır işi için de her daim buradayız. Bizi bizden daha iyi kim bilebilir
-
@1903bjk süpersin dostum. Şu işler bi bitsin organize edeceğim
-
@priss Herkese herşeye söz çok,adak da var. Ama bi söz de sana kardeşim Allahın izniyle olsun bu iş ne kadar kitap dersen boynumuz kıldan ince
-
@yyy Ankara dostum
-
@priss kazanamasakta maddi ve manevi her turlu yardima hazirim.
-
@atiba allah razı olsun
-
@priss yaa yaptığınız şey çok hoş hocam ben elimden geleni yaparım zaten adağım var kazanırsam küçük bir çocuk sevindireceğim diye.Helal olsun çok takdirlik bir hareket
-
@priss o zaman siz organizasyonu yapın ziyaret de edelim inşallah kardeşimizi
-
@yyy inşallah yaparız. Dediğim gibi şu işler bi bitsin ondan sonra halledeceğiz
-
@priss hocam kazanamasam da elimden geleni yaparım bana msj atmanız yeterli
-
@skryekndmr Allah razı olsun hepinizden. Başlık açacağım ilerleyen zamanlarda