Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@maliyeciniz Vay kader ortagimi buldum yedek kaldiginiz oldu mu peki hocam? Bu arada hangi ildi sizin?
-
@merveek benim yukarı çağrılan 5li gruptaki arkadaşlardan birinin 5.mulakatıydı o yüzden hiç belli olmuyo bu işler
-
@maliyeciniz hakikaten çok safmış o arkadaş da :)) inşallah hocam gönül ister ki forumcak atanıp GİB'e bu neşemizi saçalım
-
@cerkes46 hoş buldum diyeyim kendi adıma gerginliklere olabildiğince bulaşmamaya çalışacağım neyse zaten öyle bi yapım yok ama laz damarıma basmasınlar
-
Arkadaşlar abartmiyor musunuz?
-
@tuntirikos umarım en çok hak eden kim varsa onlar kazanır bıktık yemin ederim 5 yıl dile kolay
-
@merveek hadi yaa :)bilmiyordum
-
@tuntirikos eskişehirde yedektim de olmadı daha önce de anlattıydım sıra bana geldi darbe oldu öyle bi kadersizlik :)) sizin oldu mu hocam öyle bi durum..istanbul yazdım bu sefer,alım çok diye arada kaynamayı umuyorum:)
-
@lordoğlu biz genelde abartırız her mevzuyu ama siz hangi mevzudan bahsediyorsunuz hocam
-
@maliyeciniz offf ki ne offf
-
@zesiphuher gayet iyiydi üç soru sormuşlardı üç beş dk içinde çıkmıştım
-
@merveek İnşallah daha çok hak edenin kazandigi, liyakata dayali bir sonuç olur dediginiz gibi, temennimiz o
-
@aycan amin inşallah hocam gerçi ben olur da kazanırsam çok kalmayacağım eş durumundan gideceğim kurum ne zaman gönderirse de artık düğünüme gelirsiniz forumcak haleyy çekeriz:)))
-
@maliyeciniz çiftimize tercihiniyap ailesinden bir çeyrek altın :))
-
@maliyeciniz hocam ben tekirdag ve mugladan elendikten sonra, bir onceki guyda istanbul yazdim, 1000 kişi aliniyordu, puanim da 95ti (cok kolay bi sinavdi girenler bilir), dedim bin kişi arasina gireriz heralde, ikamet de istanbul, mulakat da keyifli geçti, yedek listede bile yoktum, defalarca baktim yok, ama bilmiyorum hangi kriteri karsilamadim ve boyle oldu, hayirlisi degilmis diyip devam ettim, şuan izmir bekliyorum
-
@aycan hahaha hemen yazıyorum köşeye :)))
-
@tuntirikos hocam maşallah daldan dala gitmişsiniz
-
@cerkes46 sağolun hocam hoşbulduk okumanın yetmediği yerde kaydoldum
-
@guydemapusant çok soru sorulunca olmuyor mu acaba
-
@tuntirikos aynen o sınav kolaydı ben de Ankara yazmıştım,gayet iyi geçmişti ama enteresan bi komisyondu bu yaşa kadar ne yaptın falan diye aşağılayıcı bi tavırları vardı o yüzden umutlanmamıştım,şaşırmadım.İnşallah olur bu sene güzel haberlerinizi bekliyorum hocam