Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@aylin
En iyi yaptigim sey pizza Aylin
Hepinize benden bol malzemos -
@maliyecii bana da sordular sayıyı söyleyince de hiçbirinde yedeğe bile mi kalamadın dediler birinde kaldım onda da sıra bana geldi darbe oldu dedim güldüler . Sonra ısrarla beklediğin bi mulakatın daha var mı dediler yok dedim sorulara geçtiler.Yani olumsuz bi durum olduğunu ben de düşünmüyorum genel merak sanırım.
-
@maliyeciniz bana da yedeğe kaldın mı diye sordular bir de seni neden eledik dediler
-
@sofuoglu Valla bilmiyorum Sgk ya girdik.arkadaşların hepsine istisnasız başka kurum bekliyomusun diye sormuşlar. Guy başka kurumlara kaçabilecek kişileri tercih etmez o yzden bizi çizdiler diye bi tutuştuk ama senin dediğin o guyun yazılı puanından kimsenin bahsetmiyolar hocam. Ben duymadım yani. Bu arada yazılıdan kaç yaptınız merak ettm
-
3 ekim günü istanbul için mülakata giren ikiz kardeşler vardı onlar da burda mı acaba ya :)))
-
@maliyecii 92 hocam
-
@aycan hadi ya ben de 3 ekimde girdim ama den gelmedim ikizlere vay be
-
@sofuoglu Maşallah hocam Allah emeklernizi boşa cıkarmasın. Hangi il için bekliyosunuz
-
@maliyecii Teşekkürler hocam İstanbul'u bekliyorum hocam siz hangi ili bekliyordunuz ?
-
@maliyeciniz birbirlerinden ayrılmamak için ikisi de istanbulu yazmış hocam çok enerjik güzel insanlardı merak ettim ne yaptılar acaba ya siz hangi komisyonda girdiniz hocam
-
@sofuoglu bursa. İstanbul için baya iyi bi puan. İnşallah yazık etmezler hocm dilerim hakedenler kazanır
-
@merveek eski ssınavları görüyor mu guy?açısından soruyorum
-
@maliyecii İşte bende de korku var yüksek puanlılara karşı bir önyargı olduğu için iyi mi kötü mü bilemiyoruz Aynen herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah
-
@sweeney_todd tabi bütün başvuruları falan görüyorlar hatta bana hangi sınavlara girdiğimi sordu bilgisayardan baktı doğru mu söylüyorum diye
-
@sofuoglu sıkıntı yapma hocam benim de kurum yuksekti gecen yıl ama geçtim istanbul için.
-
@aycan yaa ne kadar tatlı nasıl gözden kaçırırım ilk girişte idari bina bekleme salonundaydım ben kesin A blok falandınız siz ondan görmedim:) 4. komisyonda girdim hocam
-
@guydemapusant Hocam Allah razı olsun gerçekten moral oldu, inşallah benimki de öyle olur ve geçerim
-
@guydemapusant zorladılar mı mülakatta acaba sizi nasıl geçmişti mülakatınız?
-
@maliyeciniz evet hocam biz a bloktaydık ve neredeyse 11 gibi gitti onlar idari binaya. sizin mülakatınız bitmiş bile olabilir o civarlarda ondan görmemişsinizdir
-
@guydemapusant istanbuldan bahsetsene biraz 3610 tl ile hayat da neler yapilir?Is yuku cok mu?Egitimde nerde kalcagiz?Kurum yer ayarliyomu?Tabi gecersek topluca yazarsan herkes okur bahsedebilirmidin?