Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
-
Arkadaşlar bişey sorabilir miyim. Mülakatta "Başka mülakata girdiniz mi?" sorusu olumsuz bi durum mu sizce. Hepinize sordular mı bunu yoksa SGK ya girenlere kasıtlı mı soruldu acaba
-
@guycucekocu ben de okudum ama kurumlardaki tüm tanıdıklarım artık 15temmuzdan sonra mesai dışı çalışma yasak dedi,gib'in ışıklar desen hep kapalı anlayamadım listeleri paylaşıp eve götürüp mü çalışıyolar napıolar:))
-
@aylin ilk maaş sözüm olsun sana kredi kartı kullanmaya o zaman başlıcam çünkü :))
-
@nesli41 git gelme sen
-
@maliyecii benim ilk mulakatımdı bana da sordular hocam olumsuz olduğunu düşünmüyorum ben
-
@sweeney_todd aaaaa direk üvey evlat muamelesi
-
@maliyecii bana da sordular her iki mülakatta da. umarım değerlendirme açısından olumsuz bir durum yaratmaz.
-
@aycan inşallah öyledir aklıma türlü türlü şeyler geliyor. buraya yazıp sizlerinde kafasını karıştırmak istemiyorum :)))
-
@maliyecii bana da soruldu. başka kurum bekliyo musun dediler.
-
@maliyecii bana sordular ve aynı kişi komisyondaydı acaba beni tanıdıda mı sordu diye düşünmedim değil
-
@maliyecii benimde ilk mülakatımdı bana sormadılar, kurum yazılı puanım yüksek benim onunla alakalı bir soru bekliyordum onla alakalı da sormadılar.
-
@aycan Var o potansiyel sende bak hem forumdakilere yetisiyon hemde Tuğrul hocaya elin kolun uzun senin yürürsün sen:)))
-
@hogan İnşallah hocam. Hayırlıca bi açıklansaydı
-
@guycucekocu yok hocam ne kendi kafanı karıştır ne bizimkini için rahat olsun Allah emeklerimizin karşılığını verecek ben inanıyorum buna
-
@merveek hangi komisyondu hocam sizin
-
@sofuoglu kaçtı hocam
-
@kullanıcıadi 4.komisyon hocam
-
@aycan inşallahh hocam hepimiz için öyle olsun..
-
@cerkes46 estağfurullah hocam sadece insanlarla diyalog kurmayı seviyorum yoksa elim kolum standart :))