Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@sweeney_todd umarım bundan sonrası istediğiniz gibi olur
-
@aycan Hayırlı olsun başkan da olmussunuz :))
-
Beklerken ne diziler ne filmler bitirdim GİB sanadır isyanım.. Artık Youtube da Nihatın attığı golleri izliyorum . Zamanı gelmedi mi sence ?
-
@cerkes46 hocam @maliyeciniz hocam yakıştırdı sağolsun :)) burayı uzaktan seyreden bir arkadaşım bana forumun muhtarı diyodu. Gör gör sen muhtarlığı yakıştırırken millet başkanlığı veriyo bana :)))
-
@aycan muhtarlıktan baskanlığa ilk terfiyi aldınız hocam tebrikler:)
-
@sweeney_todd anladım hocam inşallah bu sefer olur
-
@aycan Başkan da oldun artık şu işe bir el at da listelere ulaş başkanlık bunu gerektirir:))
-
-
@maliyeciniz Dostum geçtiğin yollardan bizde geçtik rahat ol sıkıntı yok:))
-
@ricardian annem küçüklüğümden beri benim kızım bakan olacak' derdi. şimdi gösterdim bu iletileri 'e bi yerden başlamak lazım forum da fena sayılmaz diyo' :)))))
-
@cerkes46 eyvallah:))
-
@aycan bari bir gün olursan maliye bakanı ol da bol bol ilan ver be aycan çocuklarımız çekmesin
-
@cerkes46 şimdi size bir başkanın vereceği cevabı veriyorum: İlgili birimlerimiz bu konu üzerinde özveriyle çalışmakta. Sonuçların bir an evvel açıklanması için elimizden geleni yapıyoruz
-
@aycan Hayır bir başkan öyle demez başkan özveri ile çalışır ve o listelere ulaşır:)) başkanlık bunu gerektirir:)))
-
@maliyeciniz Maliyeciden başka bakanlık çıkmaz zaten hocam ama ahdım var olursam devletin kaynaklarını iibflileri istihdam etmek adına seferber edicem :))
-
@aycan hahh bak gördüm sende o ışığı bak :))
-
@nesli41 umuyorum kazanırsam bi ihtimal İstanbul’u kazananlarına şu anda çalıştığım yere davet edeceğim bilinen yer gezmişte olursunuz
-
@cerkes46 hayır başkan değil kurmayları çalışır ve başkan da süreci idare eder
-
@aycan faaliyet lazım hocam ilgili birimlerimiz çalışıyor diyyince olmaz :))) müdahale edin zira oynatmaya az kaldı
-
@aycan yoo yoo sen en önde kurmaylar arkada olur:))