Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
ins dedigini gibidir bnde bekliyorum walla.
-
@mmrtz Hafta sonu bile mesai yapıyorlar , bu anlamı çıkarmak için yetmez mi sence
-
@senyoraj dostum onlarin listeleri hazir halr getrmesi yeterli degil birde guvenlik kismi var.
-
@mmrtz Hakkımızda Hayırlısı olsun hocam inşallah ben haklı çıkarım
-
Bugün kurumu hiç arayan olmadı galiba .)
-
gibin ışıkları gökteki yıldızlara benzer karanlık çöktüğünde ilk onlar aydınlatır geceyi ..bu geceden umudum var
-
Gelin evi diye bişey izledim bugün resmen gözlerim kanadı altın takıların yansımasından:( Beyler kesinlikle çalışan kadın alın çok fenaydı çook evlilikten soğudum:)))
-
@kzxp zaten şimdiki beylerin çoğu çalışan hatun ıstiyor
-
@nesli41 kızlarda doktor arıyor demedi demeyin
-
@sweeney_todd ben daha çok kızların 'ADAM' aradıklarını düşünüyorum
-
@sweeney_todd üstüme alınsam mı acaba bilemedim hehehe ben hep hayırlısı diye dua ettim sonuç hem işsiz hem eşsiz
-
@aycan Arda Turan bunu beğendi
-
@sofuoglu
Kahkaha attim -
@sofuoglu dünya üzerinde yürümediği bir tek erkekler kalmış olan birinin anladığı adamlık anlayışından uzak benimki ama :))
-
@nesli41 yakın zamanda biriyle görüştüm baskıyla hoşuma da gitmiyor desem yalan olurdu ama kızla ikinci olmadı kız doktor istiyormuş vay arkadaş dedin
-
@aycan ben de kendisinden zerre hazzetmem, her konuşmasında adamlığından,gururlu ve onurlu davranışından bahseden ama uygulayamayan bir tip. Sizin "ADAM" yazısını görünce dayanamadım vallahi yazasım geldi
-
Web alert uygulamasını kurup sınav duyurularının sayfasını ayarladım. Az önce sitede bir değişim oldu diye bildirim geldi. Yüreğime iniyordu girdim baktım bir şey değişmemiş. Ne fena uygulamaymış bu
-
@sofuoglu son milli maçtan sonra yaptığı açıklamadan sonra hepimizin aklına adam deyince o şahsiyet geliyor hocam iyi yaptınız
-
@dikotomi banada öğlende oldu o telefonu düşürdüm hyecandan
-
@aycan helal be aycan reizzz