Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
1 komisyonda giren var mi tavri nasil güler yüzlü mü bide sorulari nasil zor mu genel olarak kolay mi
-
@Hipokrat Tesekkur ederim hocam sagolun, evet bekledigimden fazla soru geldi acıkcası
-
@by123 hocam soruların coguna cevap verdim ancak heyecanıma yenik dustum ve ciddi anlamda korkakca ve emin olamadan cevap verdim. Bu kadar fazla soru sorulmasının sebebinin heyecanı gectikce nasıl cevap verecegimi ölçmek oldugunu dusunuyorum
-
@E.M.Z banada bildikce surekli soruldu da ayni durum mu oldu diye merak etmistim sağolun
-
Istanbul icin katilim nasildi dostlar? Genel bir öngörüsü olan var mi?
-
@davetsiz feysde biri yazmış ,görevliye sormuşlar istanbul için her gün 4-5 kişi gelmiyor demiş
-
@davetsiz hocam bence çok bir önemi yok neticede 1878 kişi mülakata girmeye hak kazanmıştı ki normalde olması gereken sayıdan 178 kişilik bir fazla mevcut ki totalde gelmeyenlerin sayısının bu rakama yaklaşmayacağı kanaatindeyim.
-
@sofuoglu @davetsiz benim arkadasima da gunluk 6 7 kisi demisler . Hocam onemi olmazmi . Soyle dusunun o gelmeyenler ya kaymakam oldu suan ya sgk ya girdi ya vmy ya ptt memurlugu . Yani bu gelmeyenler gayet nirelikli ve memurluk mulakatini gecebilicek insanlar. O yuzden bence cok olumlu bir durum bizim icin
-
@nrzmrh hocam ben nicelik açısından durumu ele almıştım. Sizin belirttiğiniz hususların da elbette önemi var.Gelmeme durumunun elbette bizlere yansıyan olumlu yanları da olabilir;fakat diğer illere nazaran rakamsal bazlı dezavantajı olduğu da aşikar. Velhasıl kelam hayırlısı olsun hocam
-
gelmeme durumlarının hıc bır önemi yok istanbul ıcın. 70 alan herkes en kotu yedeklerde olarak 65 alan kımse gelmese bıle elenecek.
-
@yyy açık saçını bırakanlarda vardı yarım toplayanda topuz yapanda vardı at kuyruğu yapanda vardı bence sade bi şekilde toplamak en iyisi ben öyle yaptım.
-
@umtygt9328 1. komisyon güler yüzlü seni konuşturmaya çalışıyo devamlı .. benim diğer diğer komisyondan çıkanlara göre izlenimim biraz daha zorluyo tabi bu kimseyi germesin çünkü şans,işi soru soru yu açıyo biraz.. mesela bana kurumlar vergisi mükelleflerini sordu ordan iş ortaklığını ayıklayıp açıklattırdı ordan iş ortaklığı konsorsiyum farkını sordu
-
Arkadaşlar anladığım kadarıyla mülakat komisyonları şu duyurudaki listeye göre belli oluyor http://www.gib.gov.tr/sites/default/files/fileadmin/duyurular/04082017duyuru.pdf
Komisyonlar 60 kişi alıyor ve iller buna göre ayarlanmış sayısı 60 altı ilden sonraki il aynı komisyona giriyor. Ne demek istediğimi ben bile anlamadım o yüzden örnek vereyim.
25/09/2017 Pazartesi günkü liste de- komisyon Ankara(228-287)
- komisyon G.antep(145-185) sonrasında Hatay(1-19)
- komisyon Rize(7-10) Sakarya(1-51) Ş.urfa(1-5)
- komisyon İstanbul(601-660)
- komisyon İstanbul (661-720)
Yani 3. komisyon ptesi günü önce Rize'den 4 kişiyi alacak sonra Sakarya'dan 50 kişi en son Ş.urfadan 5 kişiyi alacak. Kendi girdiğim gün buna benzer olmuştu daha önceden sıralar değişiyor belli olmuyor deyince aklıma takıldı belki sırasını öğrenmek isteyen arkadaşlara yardımcı olur. Kendi ilimdeki sıralamada ilk sıralardaydım o yüzden sabah erken ulaşmaya çalıştım ama bizden önce başka ilden 10 15 kişi aldılar bilseydim acele etmezdim.
not: istanbul dan emin değilim belki 661-720 arasındaki kişiler tek-çift olarak da ayrılmış olabilir
-
@black örnek çok anlaşılır oldu teşekkürler benim sormak istediğim sakarya 38 numaradayim. Bu durumda 8.45te orda olmam gereksiz olacak değil mi
-
@nefiseok sağol nefise bende toplamayı düşünüyorum ama gönlüm açık bırakmaktan yana
-
@nefiseok anladim hakkimizda hayirlisi bakalim sagolasin bilgi verdigin için
-
Arkadaşlar Başken Öğretmenevinden mi ulaşım daha rahat olur mülakat yerine yoksa Kızılay'dan mı sizce. Otel için rezarvasyon yaptırmayı düşünüyorum da hala bir otelde mutabık kalamadım. Sizlerin de bu noktada tavsiyesi ve önerisi varsa çok sevinirim
-
@sofuoglu metro aktarma yapacağınız için kızılay daha kolay olur hocam.bir de ben dönerken özel halk otobüsü ile döndüm kızılaya.güvenparkta ykmnin önünde indim.giderken karşıdan binebilirsiniz direk önünden geçiyo çünkü.297 nolu hattı sanırım.
-
-
ptt mülakatları iptal ettiğini duyurmuş guyda da aynı şey yaşanır mı sizce