Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Bir de evli ve yaşı büyük olup istanbulda ikamet edenlerin komisyon nezdinde olumlu intiba bıraktığı yönünde soylentiler var bu şartlarda girip komisyonun kendisini çok zorlamadigini düşünen var mı acaba?
-
Merhabalar arkadaşlar, sizlere bir şey sormak istiyorum. Benim takımım lacivert ve içinde açık mavi gibi bir renkte gömlek var. Kravat olarakta lacivert düşünüyorum. Acaba böyle gidersem bir sorun olur mu?
-
@starkN "söylentiden" sonrasını okumadım.
-
@starkN şimdi biz evli değiliz yaşımızda 25 diye 2. Plana mı atıldık
-
@yyy https://www.tercihiniyap.net/meslek/gelir-uzman-yardimciligi-guy
Bu yazıya göre öyle görünüyor.. -
@holywind iyi yapmışsın seni ilgilendirmeyen birseyi okumayarak 2sn zaman kaybını önlemiş ancak bunu belirterek 30 sn ziyan etmişsin,ama iyidir forum üyelerinde bir tebessüm yaratmissindir sonuçta bu da önemli bu zamanlarda, yine uzun oldu kusura bakma.."belirterek"ten sonrasını okumamissindir gerçi. .
-
@starkN atanamadigi icin evlenemeyen onca insan varken evli ve duzenine kurmus olan birine oncelik verilmesi SOYLENTISI bence se cok sacma kusura bakmayin da insanlara bu uslubla cevap vereceginize once bir empati kurun
-
@starkN Üzgünüm ama kendi kafasına göre gizli kriter uyduran, ptt mülakatı iptal oldu acaba bu da olur mu diye yersiz gerilim yaratan sizlerin buradaki arkadaşlara faydası yok. Halihazırda muhasebecilik görevi yapmakta olan meslek edinmiş birisinin daha dezavantajlı olduğunu söylediğimde ne hissettiğinizi merakla bekliyor olacağım. Onun haricinde burada mülakata kalma başarısını gösteren her arkadaş eşit koşuldadır gerisi lafügüzaftır, teşekkürler.
-
@starkN evlenebilmek için işe girmek , işe girebilmek için evli olmak gerekiyor bu ne yaman çelişki a dostlar ️
-
@nrzmrh afedersiniz uslubumdaki sıkıntı nedir acaba? Hakikaten merak ediyorum, gayet samimi bi şekilde sorulan bi soruya verilen cevaplardaki üslubu sorgulayalim bence..
-
@starkN o bir soru değil bunu siz de gayet iyi biliyorsunuz.
-
@starkN Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@yyy https://www.tercihiniyap.net/meslek/gelir-uzman-yardimciligi-guy
Bu yazıya göre öyle görünüyor..Bu yaziya gore oyle gorunuyor nasil kesin bircumledir ? Insanlari bu gergin donemde bu kadar demoralize etmek icin ugrasmak niye . ?
-
@holywind sorum "soylenti"den sonraydi okumadığıniz için soru olmadığını dusunmenizi normal karşılıyorum.
-
@starkN ahahaha ya cok guldum Allah seni guldursun mulakatin iyi gecicek bence senin:) cok pratik zekalisin masallah
-
Arkadaşlar kardeşim için soruyorum bu guy mülakatını aöf mezunu olup kazanan var mı yani sorun oluyor mu bu arada torpili yok
-
@nrzmrh hirsizin hiç mi suçu yok durumu yaşıyoruz suan, bakın ben şuan içinde olduğumuz sitenin 1 yıldan beri yayında tuttuğu yazınin linkini sorduğum soruya dayanak olması için kendi uydurduğum birsey olmadığını göstermek için belirttim.O halde yöneticiye konuşalım bu yazının bazılarını moralize edip bazılarını demorilize ettiğini belirtelim kaldirtalim..
-
Foruma son zamanlarda olumsuz ve negatif bir hava hakim olmuş durumda. Gerek kaymakamlık gerekse buradaki konuşmalar buna işaret etmekte. Şahsım adına bu foruma imkan dahilinde günde 1 defada olsa bakmaya çalışıyorum. O denli alışkanlık haline geldi;fakat son zamanlarda özellikle kaymakamlık başlığındaki tartışmalar, mapülasyonlar, yerine göre birbirini aşağılamaların bu güzel ortama ciddi anlamda zarar verdiğini düşünüyorum. Bu başlıkta belki seviyeli bir tartışma oluyor;fakat forumlarda yönetici müdahalesi olmadığı müddetçe yapılan tartışmalar elbet farklı bir noktaya evrilebiliyor. Velhasıl kelam bu platformda bu tarz şeylere geçit vermeyelim dostlar
-
dutcu arkadaş dut bahçesine dönerse forum sakin kalabilir
-
Herkesin acaba kazanabilecek miyim yoksa beni eleyecekler mi diye düşündüğü stresten strese girdiği şu zamanda ben evliyim yaş büyük diye önceliği varmış gibi yapanlar oldukça burası sakin kalmaz. Mülakatlar hemen açıklanmazsa daha da karışır hatta hazırlıklı olun
-
Atlattığım mülakat sonucu sağlık durumum iyi olmadığı için foruma da dönüş yapamadım. Çok şükür binlerce kez teşekkür edeceğim @bengidönüş sayesinde mülakat salonunda saatlerce kötü halimle beklemek durumunda kalmadım bana sıra gelmeden yarım saat önce gittim ve mülakata girip çıktım, halden anladığı ve koşulsuz şartsız kimse sesini çıkarmaz sadece sorular peşinde koşarken bana yardımcı olup stresli gününü benimle paylaştığı için @bengidönüş e minnetarım canım benim içinin güzelliği dışına vurmuş Her şey sorular değildir bazen bir dua (iki dua ) daha çok işe yarayabilir Herkese farklı sorular geliyor ve herkes o anki hali ve psikolojisiyle yanıtlıyor tüm mesele kısmet. Umarım çok uzamadan iyi sonuçları alabiliriz. Herkese geçmiş olsun şimdiden.