Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
o da güzelmiş önümüzdeki günlerde de kesin sınav yapılmış açıklanmış ve 2000 kişi atanmış olacak arkadaşlar kesin bilgi ama bütün günlerin önümüzde olduğunu arkamızdaki günlerden bir iş çıkmadığını da hatırlatayım
-
"Üst kuruldan bize bilgi gelmediği için bilgimiz yok, bize geldikçe biz yayınlıyoruz." dedi.
-
Evet dostlar armaya devam edin elbet dişe dokunur bilgiyi birimize verecekler
-
Bizim de bu konuda yapabilcegimiz bisey yok, calismalar bitince yayinliycaz dedi.
Yeter gari ya -
Bende aradım çalışmalar devam ediyormuş.İlerleyen günlerde açıklanacak dediler.Yani bu kadar zor olmamalı bende biliyorum çalıştığınızı babanızın dükkanı değil ve ilerleyen günlerde hepimiz biliyoruz açıklanacağını,adam açıklama yaparken sanki ağzına kötü bi söz söylerse acı biber süreceklermiş gibi konuşuyor.Maddi manevi büyük bir sınavdan geçiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bazen sat herşeyi buralardan git köye yerleş al birtane balya makinesi bak hayatına sonrada diyorum ki ulan satacak neyin var otur oturduğun yerde ekmeğe dürbünle bakıyorsun diyorum.Insallah helaliyle,hakkıyla emek verenler hayırlısı ile kurtulur bu yoldan.
-
Sadece çalışmaların devam ettiğini kısa sürede açıklanacağını fakat bu konuda onlara kesin bir bilgi gelmediğini söylediler siteyi takip etmeliymişiz hep açık dedim gülümsedi
-
@Priss Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Evet dostlar armaya devam edin elbet dişe dokunur bilgiyi birimize verecekler
@Priss hocam diyosa vardır bi bildiği aramaya devam
-
Arkadaslar tuyo mulakat kitabina basladim ayni zamanda adem kilicta var elimde kitapta faydali cok sey var ama makro da resmen Allak bullak oldum ya hersey birbirine girdi mulakat kitaplarinda hic konu butunlugu yok alfabetik siraya gore karmakarisik bana bi tavsiye verin nasil calisayim
-
@Manifalitikoos Hocam mülakata yönelik öyle bilgi çalışması yok.Ayrıca bu kadar telaşlanacak bir durumda yok o kitapmı bu kitapmı diye.Tek yapman gereken normal çalıştıgın konuları cümleye dökebiliyormusun karşı tarafa bunu anlayacağı şekilde tane tane aktarabiliyormusun.Bazi arkadaşlarada bakıyorum herkes bir telaş içinde yani sana adam farksızlık egrisi nedir dediğinde anlayabilecegi şekilde anlatamıyorsan bütün iktisatı bil bir işe yaramaz ayrıca soruları çok iyi bilip bilmemenin bir önemide yok ben 2 mülakatta hepsini bildim elendim hiç soru bilemeyen arkadaşım girdi mesela.Rahat olun öyle harıl harıl girismeyin bu işlere o kitapmı bu kitapmı diye normal konuna bak kendini ifade edebiliyormusun önemli olan o.Güncelde sorabilirler bana merkez bankası günümüzde hangi politikayı uyguluyor neden uyguluyor demişti açıkladım almadılar:)))
-
Ben de aradım smd belki baskı olur niyetiyle biz de yakın bir tarihte aciklanacagini tahmin ediyoruz dedi ama bize söylenen hiç bir şey yok dedi bence bizden bir farkları yok bilgi anlamında umarım oluşan baskıyı birilerine iletirler adam zaten bezmiş gibi konuşuyordu umarım sıcaktan değil bizim baskimizdandir da birilerine iletirler
-
İlanın gelmesi yakındır dostlar ben yazılanlardan bunu anlıyorum. İnşallah bu akşam güzel haberler alırsınız
-
@miltonfriedman ne mezunusnuz acaba, guncel yorumlatmalar beni tedirgin eden seylerin en basinda geliyorda.
-
Kim ulan bu ust yönetim ?
-
Arkadaşlar ben 2-3 hafta önce aradığımda açan arkadaşı elimden geldiğince sıkıştırmaya çalışmıştım ve oradaki arkadaşa mülakatın ekim-kasıma sarkma ihtimali olabilir mi demiştim, o da olabilir hocam bilgim yok demişti ki şimdi siteyi takip edin,yakında açıklanacak şekilde cevap vermeleri daha olumlu bir izlenim veriyor.Neticede 1 ay öncesine kadar olumsuz sayılabilecek derecede cevap verirken, şimdi biraz daha ucu açık cümleler söylüyorlar ki anladığım kadarıyla o arkadaşların ya hiç bir şey bildiği yok,ya da cidden mükemmel rol kesiyorlar.
-
Bir arkadasa arattım telefonu açıp kapatıyorlar konuşmadan
-
@halilhy Tam onu diyecektim. Bunlar çok nazik ve sabırlı cevap veriyo, okuldaki öğrenci işleri açıp hemen kapıyodu, bi de arkadan sövüyodu diye.
-
@Priss bu gönderide bu akşam için bir umut görüyorum
-
@miltonfriedman çok haklısın dost. ben de 2015te guy mülakatında bütün soruları bilmiştim, tam kazandım derken guy nedir ne iş yapar, gib başkanı kimdir diye arka arkaya sordular, ve elendim
-
@miltonfriedman ve işin tuhaf yanı mülakatıma gib başkanı gelmiş. 2. komisyonda başkan heyecanı diye o günün akşamında forumlarda görmüştüm
-
@karakalpaklı bence biz çok nazik ve sabırlıyız