Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@by123 pisman olmana gerek yok her kitapta hata var ben olmayanina rastlamadim ama mulakat kitaplarinda digerleri nasil bir fikrim yok ama ben bi.kitap daha alip ona da bakmayi dusunuyorum
-
@msaka tesekkur ederim, bir tamamen inceleyip bende bakayim en iyisi baska kaynaklara.
-
Usta mülakat nasıl?
-
Yarın da aramaya devam mı @Priss hocam
-
Insallah Erkenden kazanıp kazanamadigimiz belli olur da kasımda askere gidebiliriz.üç senedir ertele ertele bi hal olduk yok şubatta sınav açılacak yok martta yıllar bitmiş geçmiş.
-
Sabah erken kalkıp açıklandı mı acaba diye bir umutla yüzümüzü yıkamadan GİB'in sitesine gireceğimiz bir hafta daha başlıyor. Gazamız mübarek, sonu mutlu olsun.
-
@aycan Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Sabah erken kalkıp açıklandı mı acaba diye bir umutla yüzümüzü yıkamadan GİB'in sitesine gireceğimiz bir hafta daha başlıyor. Gazamız mübarek, sonu mutlu olsun.
Aynen bizde nasıl bir sabır varmış. Ben bile kendime inanamıyorum.
-
@Guy63 sabırlılar listesi:
- Peygamber
- İibfliler
-
Sigarayı bırakalı 3.5 yıl oldu ama gib yüzünden tekrar sigaraya başlayacağım bu gidişle sıkınti ve stresten
-
ben bu konuyu unutcam. hiç mülakata girmicekmişim gibi derslere başladım tekrar sizde deneyin güzel oluyo:)
-
@sofuoglu ben şu süreçte cesaret edemiyorum hocam bırakmaya, size helal olsun
-
Acaba birazdan birisi çıkıp da ''arkadaşlar güvenlik soruşturması çok derin mülolar 495647 yıl sonra yapılacakmış'' diyecek mi ? :))))))))
-
@gökhan bu gerginlikte bu sözü söyleyecek yiğit anasının karnından doğmuş olamaz
-
@aycan var hocam emin olun yani gün içinde düşerler buraya onlar hatta soruşturmayı bizzat kendileri yapan arkadaşlar rıza babanın ekibinden galiba bu kardeşler sürekli aynı şeyi söylüyorlar çünkü :))))
-
Ben de diyorum bu @kzxp nun sesi soluğu niye çıkmıyor. Meğer adam sinsi sinsi ders çalışıyormuş
-
@aycan hocam ben universitede bırakmıştım 3 yila yakindir kullanmıyorum ama gerçekten bu aralar içecek kıvama geldim, sinir ve stresten ,ama bırakabilirseniz iyi olur da su sıralar bence de zor birakmaniz
-
@aycan yok be tatil yeni bitti. 5 gündür felan çalışıyorum işte:)
-
@gökhan acaba hangimiz tam bir pislik çıktık da bu soruşturmalar sonuçlanmıyor bi türlü onu da desinler
-
@sofuoglu hocam bu aralar tütün yiyecek kıvama geldik siz iyi dayanıyosunuz atandıktan sonra yapılacaklar listesinde. Daha erken mümkün değil
-
@kzxp muğlada tatil biter mi ya sen arada kaldığın yerden devam et tatile anca yetişiriz biz sana