Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@aycan ayrıca düşünün hocam hem kpss hem de kurum sınavı da en yüksek olan ildi savaşa gider gibi gitmiştim sınava vay bee
-
@gökhan hocam siz bursacılar yine az çok neyle karsilasacaklarini bilerek gittiniz de biz istanbulcular tutuş tutuş girdik sınava, acaba kaç dogruyla kapatacak diye
-
@aycan valla hocam 2015 alımında İstanbul için girmiştim 84'le kapadı doğma büyüme İstanbul da yaşamama rağmen seçmedim bu sefer 77 ile kapadı sıkıntı ben de yaa valla
-
@gökhan ben "79,53 kpss puaniyla istanbul yaziyorum gelmesin de goreyim" dedigim gunden beri istanbul beni pişman etmedi, sonunda da etmez umarım
-
@gökhan ama sen bi görün hocam birilerine. Yani bi enerji yüklemesi mi yaptırırsın, çakranı mı açtırırsın bilemem ama bi görün. Bu nedir yahu kendi kendini bitirmeye ahdetmiş gibi
-
@aycan inşaAllah hocam sonunda herkes illa ki emeğinin karşılığını alıyor birçok kez şahit olduk hep Allah hepimizin gönlüne göre verir inşaAllah
-
@aycan yok hocam ondan değil ben ne zaman kolayı seçsem olmuyor denedim bunu zor olanı seçtiğim de başarılı olabiliyorum inatçıyım bir de uğraşırım sonuna kadar ondan heralde napalım bizim de imtihanımız bu heralde
-
Günaydın.. Bugün, yüzümüzün güldüğü bir gün olur inşallah Güldürmezlerse beklemeye devam mı yoksa artık bir şeyler yapacak mıyız ?
-
Malumlarnet e ve buraya bir haber yaptiralim bence : Öğretmenler de artik gelir uzmani olabilecek diye. Sonrasinda zaten öğretmenler hemen twit mwit biseyler ayarlayip o ilani alirlar aga benden soylemesi bizim iibf tayfasinin becerecegi is degil bu anlasildi
-
arkadaşlar tuyo pdf sayfasını atabilirmisiniz
-
@Priss şu üstada bir daha sorar mısın dostum bu hafta için şayet umutlu konuşmazsa @bıçak-sırtı hocamın dediği gibi bir şeyler yapmamız lazım resmen Ağustos ayına girdik, artık ben de sabır kalmadı en azından tarihleri bilmeyi hak ediyoruz
-
@sofuoglu Dostum üstat geçen hafta ya da en geç bu hafta demişti. Olasılık olarak da geçen haftayı daha yakın bulmuştu. Bu haftadan ben ümitliyim açıkçası
-
Yine gereksiz muhabbetler sayfasi olmus burasi. Kendi kendinize ağlayıp sizlamakla, memurun yapacagi bi sey yok burakratlar ne zaman harekete gecerse o zaman demekle olmuyor bu is. Bürokrat mürokrat ben anlamam kardesim devlet memuru degil mi nihayetinde. O zaman hangi gerekçeyle kamu hizmetini geciktirir keyfine gore !! Kdk ya gereken yerlere sikayet etmeyen gelip de burda ağlamasın!
-
@Mimar benim için yazdıysan dostum, kdk'ya başvurmadığımı nereden biliyorsun da bu şekilde bir üslup kullanarak beni itham ediyorsun.Buradaki mevzu organize bir şekilde bir şeyler yapabilmek, 3-5 kişinin kdk'ya şikayet etmesi ile olacak iş değil, benim orada belirtmek istediğim oydu.Yoksa herkes bireysel olarak kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyor ama bu yeterli değil.
-
@Mimar Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Yine gereksiz muhabbetler sayfasi olmus burasi. Kendi kendinize ağlayıp sizlamakla, memurun yapacagi bi sey yok burakratlar ne zaman harekete gecerse o zaman demekle olmuyor bu is. Bürokrat mürokrat ben anlamam kardesim devlet memuru degil mi nihayetinde. O zaman hangi gerekçeyle kamu hizmetini geciktirir keyfine gore !! Kdk ya gereken yerlere sikayet etmeyen gelip de burda ağlamasın!
kesinlikle haklısın.burda kimse ön soruşturmaymış , bürokratmış vs gibi tatava yapmasın.birlik olup bişeyler yapma zamanı
-
@Mimar Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Yine gereksiz muhabbetler sayfasi olmus burasi. Kendi kendinize ağlayıp sizlamakla, memurun yapacagi bi sey yok burakratlar ne zaman harekete gecerse o zaman demekle olmuyor bu is. Bürokrat mürokrat ben anlamam kardesim devlet memuru degil mi nihayetinde. O zaman hangi gerekçeyle kamu hizmetini geciktirir keyfine gore !! Kdk ya gereken yerlere sikayet etmeyen gelip de burda ağlamasın!toplu yapılacak hersey bize fayda sağlar katılıyorum
-
Twitter dan sesimizi duyuralım birşeyler yapalım valla gına geldi
-
Bundan sonra kamunun personel alim sureci hizlanacak buyrun
Trajikomik bir elestirel yaklasim
-
Bu kadar beklettiniz bari mülakatların adilane geçmesi için elinizden geleni yapın..Böylesine emek veren,hayat veren insanlara bu mülakat baskısı reva değil..
-
hepbirlikte arayalım mı arkdaşlar bugun tek tek olunca pek etkili olmjuyor hehalde