Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Hahaha en son gruptayım Ekim başına kadar kimse kalmaz buralarda artık
-
Sözlü sınava hak kazandı yeri sizde de boş mu hala arkadaşlar?
-
@yyy boş hocam endişeye mahal yok
-
Buradaki ekip direk mülakat kitaplarına atıldı heralde ses seda çıkmıyor 3-5 kişi hariç
-
Koşuuuuuuuunnnnn kütüphaneyeeeeeee tüm yaz yattinizzz
-
Normal bir hayata cok yaklastik Allahim yuzumuze bakar insaallahhh
-
Şükürler olsun güneşli günler yakındır rabbim girecek olan herkesin yardımcısı olsun
-
@Priss yolun erzuruma düşerse haber ver sana bi yemek ismarlayacam sözüm var kendi kendime
-
Mülakat süresince sosyal medya 4bin kişinin takım elbiseli fotoğraflarıyla çalkalanacak.
-
Hepimizin gözü aydın. Yalnız az önce şunu fark ettim, burada ne zaman atışmalar yoğunlaşmaya başlayıp birbirimize düşersek o zaman açıklanıyor birşeyler. Guy ilanında da böyle olmuştu. Aynı gayreti mülakatlar bittikten sonra da bekliyoruz
-
Çok şükür. Aciklanmadan on dakika once rabbim ben ne zaman hayatimi duzene sokacagim diyordum ki açiklandi. İnsallah kazaniriz emek veren herkesle beraber. Hislerim anlatilmaz halde kazansam kim bilir nasil olurum. Belirsizlik çok zordu sukurler olsun bu mubarek cumaya. İkinci gun giriyorum ve tirsiyorum bunuda ekleyeyim
-
@Priss hocam mülakat sonuçların açıklanma süreci hakkında bilginiz var nı? Bilindiği üzere mülakat sonuçlarını beklemek mülakat tarihlerini beklemekten daha sancılı bi dönem.
-
Bugün cuma namazında "hayırlısıyla bugün tarihler açıklanır" diye dua etmiştim. Allah büyük
-
@sasasa girdikten en geç 1 hafta sonra açıklanır
-
Hocam it ürür kervan yürür @Priss Allah sizden razı olsun hep destek verdiniz Allah gönlünüze göre versin
-
.............
-
@sametuzeyir geçmiş dönemlerde öyleydi onu biliyorum hocam ama malum süreç uzatabilir mi onu soruyorum. İlgin için teşekkür ederim.
-
@Mimar
Mulakatlar ayni gune denk gelirse degistiriliyomus dilekceyle.Oyle diyo tecrubeli arkadaslar. -
@sametuzeyir Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@sasasa girdikten en geç 1 hafta sonra açıklanır
Valla o kadar bekledikten sonra 1 hafta gibi bi süre çok ütopik geliyo hocam bence burdaki herkes 1 aya fit
-
@sametuzeyir açık söylüyorum iki aya razıyım