Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@bengidönüş onerilerini dikkate alirim. Benim zaten forumda herhangi bi paylasimimda olmadi ustume de alinmiyorum. Sadece cok fevri hareketler yapiyosunuz onu belirtmek istedim. Ayrica o 8 in bucugu neyin nesi 9 yapta duz hesap olsun.
-
@1903bjk üstüne alınmanı gerektirecek bir durumun var mı bilemem, ama sözümün kime olduğunu söyledim. Ben bayılmıyorum mülakatların gecikmesine ayy geleceğimi göremiyorum diye evde halay çekmiyorum, benim de iyi haberler duymaya ihtiyacım var ama iyi haber vermeye çalışanları vay efendim hani açıklanıyordu tarihler diye suçlamıyorum. Anlatabiliyor muyum?
-
@Manifalitikoos ay seni mi kırıcam 9 olsun tamam anlaştık. Fevri değil aslında yani öyle değerlendiriyorsan da öyle olsun senin için, seni kırasım gelmedi beni ergenlikle suçluyorsun sonra kalbim kırılıyor
-
@bengidönüş
Uslubun hoşuma gitmediği için cevap vermemeyi tercih ediyorum.Gönlüne göre versin Allah. -
Konu biraz daha aynı yerde çalışabileceklerin kavgası olmadan fikrimi yazarım. @holywind hocam devlet veya özel sektör iş vermek zorunda değil ama kariyer planlaması yapmak ZORUNDA (gençlerinden daha önemli sorunları var AB, ABD ve Türkiye'nin). Fakat şöyle diyelim ara mesleklerde sorun var zaten, üniversiteden Uluslar mezunu olan ama dil bilmeyen insan sayısı beni hayrete düşürüyor. İlk 50000 sonrası önlisansa değil, eskiden o sebeple kolaydı söylediğinizi yapmak. Olmayan ara mesleklere... Bu çocuklar her ay 300-400 dil kursuna, X workshopa vermek zorunda değil. Şimdi hatırlamıyorum ama TEDX'de bir konuşma vardı belli bir zaman sonra doktoralı olmayan işe giremeyecek diye. Kendini geliştirmek de para isteyen bir süreç. İşte arkadaşlar da buna kızmakta yoksa özelde (çalışma sorunlarını düzenlemek kaydıyla) çalışıp daha fazla zaten kazanırlar. Benim büyük kuzenlerim insan niye memur olur derdi, gülerlerdi. Şu an geldiğimiz durumda 4 dil bilen yurtdışı yüksek lisanslı çocuğunuzun işi olacak mı garanti edemeyiz. İşte memurlara bu şekilde hak verilmesi de onların haklarını düzenlerken, çok daha fazla uğraşan yenilerin hakkını düzenlemiyor. O yüzden söylediğiniz planı yapılabilir bulmuyorum.
-
Şuraya duyum ya da son dakika bi gelişme var mı diye giriyoruz bomboş muhabbetlerle karşılaşıyoruz. Gidin başka sayfa açın kardeşim orda yapın tartışmanızı.
-
@optimus tamamen katiliyorum. Gereksiz muhabbet yapicaksaniz özelden yapabilirsiniz. Ya da gidin wp den grup falan kurun. Sabaha kadar tartisin. Ama lutfen burdan su bos muhabbetleri birakin artik..
-
@Manifalitikoos ne demeye çalşyrsunuz hocam ?
-
Birşey duyan bilende artık konuşmazki zaten grup mahalle kavgası yerine döndü zaten yarında cuma bu haftada öldü biz derdimize yanalım
-
Hakaret etme, aşagilama, ego tatmin etme platformu oldu burasi.Daha da girmem geriliyorum artik.
-
bi heves gelip 2 sayfa kavga okudum yine.
-
Bundan haftalar önce birisinin yazısını okumuştum ekim kasım demişti o zaman çok garipsedin inanmadım da ama bir teori üretim ilanın bu sene gelmiceğini varsayarak zamana yayabilirler olabilir mi demiştim ki sanırım o yöne gidiyor
-
@optimus aynen katılıyorum. Sınavdan sonra şu soru yanlış bu soru yanlış muhabbeti baymıştı. Şimdi de bireysel atışmalarınız baydı . Çok istiyosanız özelden mesajlaşmak bir tık ötenizde ️
-
Eskiden buralar dutluktu
-
.................
-
Istisnasız @bengidönüş 'ün geçtiği tüm etkileşimleri okuyup zevk alan bi ben miyim acaba?
Aksiyonlarin çok cool ve buralarda takılman benim gibi arada bir uğrayanları güldürüyor Allah da seni güldürsün ;)) -
@Te_go_çı yok tek sen değilsin bence hepsi gizli gizli eğleniyor. Nihayetinde 9 yaşında sabahları alkole düştüğü iddia edilen bir ergenim benle eğlenmeyecekler de kimle eğlenecekler
Ayrıca 1903lü bi' kullanıcı isimli arkadaş yazmış yukarlarda daha da durmam demiş, ben de duramam artık bir miktar kahroldum. Kahroluşum geçince gelicem geri.
-ayrıcateşekkürederimtegoçıçoktatlısın-
-
@Te_go_çı yok tek degilsin bende ara sira ugrayip yuzu gulenlerdenim keyfli biri kendisi. Yine dayanamamis kahrolmussun bu arada @bengidönüş
-
@mahmut8728 kahroluşum 37 saniye kadar sürdü, geri geldim.
Can çıkar huy çıkmaz diye bu yüzden diyorlar, duramadım. -
@bengidönüş Hg Keza ara ara girip tarihin aciklanmadigini gorup icime burulacakken senin kelamlari gorup guluorum. Umarim didistigin arkadaslarla da arani duzeltirsin temennisiyle ben kacar Gonlumuzce olur umarim.