Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Priss dostum mhuydan da güzel haberler yakın mı acaba
-
arkadaşlar ilk mülakatım o sebeple şimdi komik bi soru sorucam heyecandan.Mülakatların hepsi Ankaradamı acaba hepsinin yeri aynı dimi İstanbul tercih eden birinin mülakatı ankara yani dimi
-
@sasasa o konu hakkında bilgim Yok dostum
-
@yılmazadam eylül en geç ekimde ilan gelir
-
şaka maka guydan önce sgk mülakatına gireceğiz öyle gözüküyor...
-
@anyone duyurunun altında yazıyor hocam evet Ankara' da herkes.
-
@Dadaş Erzurum'a değil de atandığın yere gelirim dostum Allah muvaffak etsin
-
@anduril teşekkürler hocam heyecandan görmemişim
-
Vay arkadaş son gün mülakata kaldik. Sgk ya girebilirsem daha önce gireceğim hakkimizda hayirlisi inş. Çok bekledik be abi.
-
@Mimar Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Baska tarih yoktu sanki gitti sgk nin olduğu tarihleri buldu. Zorla ikana çıkıp, zorla sinav yapip, zorla sinav tarihi aciklayip, zorla adam alinca böyle oluyomuş demek ki. Zorla zorla zorla....... Nerden ne zorluk çıkarsak diye ugrasiyolar sanki. Ağustosta yapsalar nolurdu sanki. Yoook beyfendiler tatildeler, tatil yapacaklar ama . Zaten maaslari yatiyo. Adaylar kimin umrunda
@Mimar Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Baska tarih yoktu sanki gitti sgk nin olduğu tarihleri buldu. Zorla ikana çıkıp, zorla sinav yapip, zorla sinav tarihi aciklayip, zorla adam alinca böyle oluyomuş demek ki. Zorla zorla zorla....... Nerden ne zorluk çıkarsak diye ugrasiyolar sanki. Ağustosta yapsalar nolurdu sanki. Yoook beyfendiler tatildeler, tatil yapacaklar ama . Zaten maaslari yatiyo. Adaylar kimin umrunda
Ya dostum seni memnun etmek ne zor iş hep olumsuz hep olumsuz. En azindan şu lanet belirsizlik bitti sal artık ya
-
Tarladan eve geldim daha yeni öğrendim. bugün güneşin altında okadar bunalmıştımki bu haber iyi geldi valla. Rabbim utandırmasın.
-
@Fabrizio inşallah işten eve geldiğin günlerinde olur kardeşim
-
@paretowilfredo hocam mulakat icin onceden evrak falan herhangi bir sey gondermemiz gerekiyormu ilanda goremedim ama gene de sorayim dedim
-
O kadar belirsizliklerin içinde yüzüyoruz ki bu süreçte,mülakat tarihlerini görünce bile kazanmışım gibi seviniyorum Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah..
-
Evet beyler herkese bol şans . İzmir için girecekler ?
-
Heyecanlandim ya la cok şükür önümüzü görür olduk. Kankalar her ilin komisyonu ayri mi olacak bu konu hakkinda biz ilk kez mülakata girecekleri bilgilendirecek tecrübeli arkadaslar varsa yardimci olabilir mi ?
-
@Dadaş çağ kebabi olsun bari hemso
-
Mülakata girmeyeceğim ama ben bile heyecanlandım
Bekleyen arkadaşlara mülakatta başarılar.
Erzurum (-1) le başlayak mülakata
-
@2525 sgk mi oldu:)
-
@1903bjk evet hocam sizde biliyordunuz lakin heyecandan unutmuş olmalısınız