Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
-
Bekleyen dostlarımızın hakkında hayırlısı olsun o zaman klasik soruyu sorayım diğer guy ilanı ne zaman gelir : )
-
@Priss hocam duyumunuz doğru çıktı.çoğunluğumuz iyi niyetli olduğunuza inanıyorduk.yine de bir özür borçluyuz sanırım.hakkınızı helal edin.
-
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
-
@Bobby-Robson buldum kanka sağol yine de
-
@AdemSimit bu alımın yerleşmeleri bitince en erken o da aralık ocaktan önce zor gibi kanka
-
Forumun konyacıları hayırlı olsun forumda ki 8-10 konyacı olarak beraber kazanırız inşallah ,vesselam
-
@mahallesnafi Dostum hakkım hak bilene helal olsun ben bişey yapmadım ben sadece duyduğumu yazdım. Ancak hala Priss'in dedikleri yanlış çıktı felan diyor birkaç kişi ben cidden anlam veremiyorum. Ben ne yazmışım geçmişte bir açıp okusunlar. İlk başta dedimki duyuma göre ya geçen hafta o olmadı ondan sonraki haftaya kadar açıklanabilir dedim. Sonra geçen hafta açıklanmaması üzerine ne dedim GİB'de garip bir durum var bu hafta açıklanma ihtimali çok düştü dedim. Şimdi duyum yanlış mı oldu boşa mı çıktı. Cidden garip insanlar türedi. Neyse hayırlı olsun kardeşlerim. İnşallah başarılı olur son tahlilde çoktan hak ettiğiniz koltuğa oturursunuz.
-
Arkadaşlar bu 1-120 diye sıralama yazılı sınavı kazananların bulunduğu listedeki sıralama için mi , yoksa puana göre mi,
-
@Hipokrat herkesin düşüncesi aynı yönde inşallah öyle olur kardo
-
@sasasa ben istanbul için isim sırasına baktım ona göre güne baktım hocam. ilk gün inşallah benim
-
@sofuoglu
Son günlerde bütün heyecanimi hevesimi kaybetmistim tam zamaninda yetisti imdadima bu haber:) insallah burdaki herksin sonucu olumlu olur guzel haberlerimizi yazariz buraya -
@AdemSimit inşallah kanka gönlümüze göre gönlüne göre olsun
-
Rabbim insanlara neler gösteriyo yeter ki sağlık olsun çok şükür.
-
@Priss hocam yine bildiniz verdiğinz duyumlar hep çıktı . şu süreçte bize sahip çıktınız cok tesekkr ederiz:)
-
Teşekkürler @Priss Allah senin de dualarını kabul etsin inşallah Herkese hayırlı olsuun
-
@hulyayasar Allah yardımcınız olsun dostum. Artık karşılık alma vaktidir.
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Allah gonlunuze gore versin insallah hepinizin.
-
@Priss o süreçtede belirttik hocm siz söylenen kötü sözlere takılmayın kişi kendinden bilir işi. gittnz sordunuz emek harcadnz şu süreçte bile korkmadan paylaştınız iyiniyetnzden şüpemiz yok siizn duyumunz sayesnde birazda olsa ümitvar olduk gerisini boşverin hocam
-
Simdi bu sureci de beraber atlatma vakti arkadaslar calisma yontemlerinizi paylasmayi ihmal etmeyin
Insallah kazanirsam burayi birakmicam, elimden geleni yapicam yardimci olabilmek icin.
Bi biz anlariz birbirimizin halinden.