Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@35zmr umarim oyledir.
-
bir daha bu forumda "hala çalışmaya başlayamadım ya" görmek istemiyorum. Forumca hazır gideceğiz oraya. Bahanelerin içine sıkışıp kalmayın, sorgulamadan oturalım kitabın başına.
-
@gokhangermen sonuna kadar katılıyorum alman bey. ancak o değil de nasıl çalışmaya başlayacağız, bir fikriniz var mı?
-
Arkadaslar eger kazanirsak ki insallah kazaniriz lise diplomasini da istiyorlarmis ya. Benim ki yillar once kayboldu. E devlet mezun ciktisini kurumlar kabul eder mi ? Bu soru icin erken biliyorum ama icim rahat etsin diye sordum
-
@TugayÇ kabul etmesede mezun olduğun lise diploma gibi bir belge tekrardan verebiliyor. Arkadaşımda kaybetmişti, askerlik için istemişlerdi mezun olduğu liseden gidip yeniden aldı.
-
Memura verilen uyarma ve kınama cezaları yargı denetimi dışındadır demiş imece ???
-
@eomer eyvallah hocam okudugum lise istanbulda kaldi bi de adi falan degisti meslek.lisesi oldu sıkıntı cikmaz umarim.
-
-
@abba10 senin ki hala ünidedir. Gidip al bence
-
@TugayÇ Saolasın bilgi için .Çok garip ya üniden mezun oluyorsa bu insan lise bitirmiştir neyse bayram sonrası ben de konuyla ilgilenicem ,teşekkürlerrr.
-
@m.sefa 2010 yılında uyarma ve kınama cezalarına yargı yolu açıldı, düzeltin hocam
-
Bir Bayrama daha işsiz girmek. Nasıl bir duygu acaba.
-
@Guy63 6 yıldır yaşadığım için o duyguyu alışkanlık yapıyor. Inşallah önümüzdeki bayrama Guy olarak gireriz.
-
Beni özlediniz dimi?
Psikolojim bu sefer perte çıktı da şükür insan olduğumu hatırladım zira neden hala psikolojim normal diye şaşırıyordum
Neyse ölmemek için guy u almak durumundayım artık, yoksa başka bir şeyden değil yani sırf ölesim olmadığından.
Tüyo almıştım tee ne zaman imece de alıyım mı yani bana imece göndermek isteyen kim var demek istiyor yazar burada
Öyle işte. -
hala mülakata kendini hazır hissetmeyen varmı.ben hiç hazır hissetmiyorum.
-
@deepblue yok kardeşim bir tek sen varsın
-
............
-
Uluslararası ilişkiler mezununa sorulan sorular hakkında geçmiş yıllardan bilgisi olan var mı? ne sorulmuş?
-
@alanyetersiz2
Bunu bikac kez sorduk ama pek bi bilgisi olan yok:) sanirim temel kavramlar dışında bisey sorulmuyo.
Bize uluslararasi kuruluslar ve uluslararasi iktisattan daha fazla soru sorcaklarini dusunuyorum ayrica gundemi de yorumlatabilirler.
Tabi diger dersleri de es gecmemek lazim:) -
Napiyosunuz nasilsiniz gencler? Ben cok heyecanliyim ya mulakat tarihleri yaklastikca basiyor ders mers calisamiyorum:(