Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@duranvarlık hiç heyecanlı değilim mülakattada heyecanlancagımı sanmıyorum.calışmak denirse calışıyoruz işte.öylesine bakıyoruz.bi rahatlık var bilemedim
-
@deepblue Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@duranvarlık hiç heyecanlı değilim mülakattada heyecanlancagımı sanmıyorum.calışmak denirse calışıyoruz işte.öylesine bakıyoruz.bi rahatlık var bilemedim
Desene adamın referansı sağlam. Bu ne rahatlık derler adama
-
@deepblue hocam bende de heyecan hic olmaz, ozelde hep alinirim ama devlette maalesef o yuzden calisalim hocam, ben de kampa girecegim yine
-
Arkadaslar siyah takim elbisenin icine siyah gomlek giysem cok mu cenaze vari olurum sizce? Itici durur mu ? (Pantolon ceket takim ) cinsiyetim sorudan anlasilmistir bi de tuyo yu 2 kez bitirmek sizce yeterli mi?
-
@nrzmrh bitirdim diye demiyorum arkadaslar bu arada daha 1. Nin ceyregini bitirdim ama ay sonuna kadar 2 kez bitirmeyi planliyorum . Ay sonu giricek insallah . Sizce baska kaynakla kafa karistirmaya gerek var mi ? Cevap verirseniz cok sevinirim abilerim ablalarim yapin bi guzellik be
-
@nrzmrh bence yakışmaz arkadaşım. cenazeden ziyade mafya gibi durursun beyaz olur açık mavi olur
-
@busus cok dogru suan vazgectim . Beyaz iyidir ya riske gerek yok galiba . Tesekur ederimmmm
-
Arkadaşlar bende tüyonun 2016 basımı var.Referandumdaki değişikliklerden,
-Anayasa Mahkemesi'nin üye sayısının değişmesi(Ayim ve Askeri yargıtayın kaldırılması dolayısıyla)
-Hsk ya üye seçiminin değişmesi
-Mv. seçilme yaşının 18 olması
-Cumhurbaşkanının parti ile ilişiğinin kesilmemesi
2019 a kadar bu kısımdan mı sorumluyuz sadece.Bakanlar Kurulunun oluşumu,meclis başkanının seçilmesi vs.hala aynı değil mi?Benim gözümden kaçan bi yer varsa yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. -
@hü.sbky uyusmazlik mahkemesi uye sayisi degisti bir de .1 baskan + 7 asil + 7 yedek uye oldu.benim soyleyebilcegim sadece bu var suan aklima gelen
-
@nrzmrh teşekkkürler.Ben de toparlamak istedim hepsini baktım netten,link paylaşmak yasak sanırım ama themis değişiklileri güzel açıklamış sitesinde daha ayrıntılı bir şekilde.benim gibi kafası karışan varsa bakabilir
-
@nrzmrh hocam öyle bi değişiklik göremedim yalnız ben :-? Görev tanımı değişmiş sadece askeri mahkemeler kaldırıldığı için.Üye sayısındaki değişim Any Mah. ve Hsk da var.
-
merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı umarım biri yanıt verir. guy ve sgk denetmen yard sınavı çakışan o talihsiz azınlıktan biriyim ve sgk ya sorduğumda dilekçe verin ama illa da bi değişiklik yapılır diye bi şey diyemeyiz dediler gib i aradığımda sizin gibi aynı sorunu yaşayanlar var biz bi düzenleme yapıcaz siz yine de ara ara arayıp bilgi isteyin dediler. bayram bittiğinde aradığımda da komisyonla konuştuk farklı bi güne kaydırma imkanı yok ama aynı günde en son girebilir veya yerinizi değiştirebilirsiniz durumunuzu belirtip dediler. ama içim rahat etmedi çünkü sgk denetmen yard sınavında listedeki ilk kişiyim guy sınavında ise 10. sırada falanım. önce sgk ya girip ordan guy a yetişiyim desem sıram geçmiş olursa değişiklik de yapamayız derler diye korkuyorum.
aynı sorunu yaşayan biri varsa cevap alabilirsem çok sevinirim.
herkese iyi çalışmalar. -
@zesiphuher Fikrim bir gun onceden Ankara'ya gidecekseniz gib 'e gidik ertesi gün icin konusma yapabilirsiniz. Boylelikle dilekceyi de bir gun once verip siraniz yetisirseniz girersiniz yetismezseniz aksama kalirsiniz.
-
@nrzmrh kaldirilanlari dusurursek mantığıyla bakarsak doğru Yargıtay 5 asıl 5 yedek Danıştay 2 asıl 2 yedek ama içerigini düzenlediler mi bilmiyorum.
-
@zesiphuher sgk ya gir guy a a liste sonuna doğru attır kendini sorun olmaz pek yetisirsin bence.. Benim tuzum kuru ama uzaktan davulun sesi hoş geliyor biri eylül 25 diğeri ekim 4. Basarilar..
-
@by123 akşama da olsa illa ki girersin almamazlık yapmazlar diyosunuz yani?
-
@lasans ben de öyle düşünüyorum inşallah bi sorun çıkmaz. teşekkür ederim cevap için size de başarılar
-
@zesiphuher o gun sizi mulakata alirlar ama dilekce yazmaniz kosuluyla alirlar hakkiniz kaybolmaz. Sgk da isiniz bitince gidersiniz gib e direk siraniz gelmemisse siraniz gelince girersiniz geçmişse en son kisi siz girersiniz. Ama bir gun once Ankara' ya gidecekseniz gib' e gitmenizi konusmanizi tavsiye ederim. Hangi gun gireceksiniz ?
-
2016 yılı kişi başına düşen milli gelir ne kadar acaba?? Her kaynak farklı bişey diyo kimi 9.179 $ kimi 21.146 $ diyo hangisi doğru?
-
@by123 sınavım 29 eylülde.bugün aradığımda dilekçeden bahsetmediler sınav günü konuşup durumunuzu belirtirseniz girebilirsiniz dediler ama ben garanti olsun diye dediğiniz gibi bir gün öncesinden dilekçe versem daha iyi olacak sanırım.