Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@yldzkrc hem geçmiş olsun hemde hayırlısı olsun yıldız , sen 40. Kişiydin galiba saat kaçta sıra geldi sana
-
Mülakatı biten ve girecek herkesin hakkında hayırlısı olsun
35.kisi acaba öğleden öncemi giriyor -
@yyy teşekkür ederim, öğleden önce 23 kişi alındı o gün kimi komisyonlar 30 a kadar ama daha ötesi hiç olmadı yani öğleden sonraya kalıyor devamı her durumda.
-
@yldzkrc tamam çok teşekkürler bende 33. Kişi olarak giricem de merak ettim
-
@sweezy mülakat sürecinde bir sorun olmaz hocam komisyon görmez sizin parti üyeliğinizi.ama kazanırsanız işe başlamadan sildirmeniz gerekir
-
herkese kolay gelsin. listedeki ilk kişi tam 8:45'te mi alınıyor?
-
@yldzkrc yaaa sabah sabah nasıııl mutlu oldum ️
Canım benim ne demek rica ederim, ben sadece herkesin yapması gerekeni yaptım bir şey yapmadım ki aslında, ne güzel duaların(ız)da yer almak, benim de dualarım seninle(sizinle)
Dilerim listede adımızı gördüğümüz günler gelir de ona da birlikte seviniriz️
-
Hayırlı sabahlar gidenler haber verebilirler mi sınav yerinden
-
Demetevler metrosu önünden maliye durağına hangi ego otobüsü geçiyor arkadaşlar?
-
@mucbir33 242 olması lazım
-
@zesiphuher 8:45 - 9:00 arası başlıyor genellikle
-
@işsizdegree eyvallah hocam
-
3 ve 5 komisyondan ilk 40 istendi bilginiz olsun cok mu hızlı ilerliyor ne
-
Ankara icin mulakata girdim. 1.komisyon. Bolumum iktisat. 3 kisi var. Size gore sol taraftaki uye sevgilisinden ayrilmis isyanlarda. Batsin bu dunya modunda. Ortadaki bitse de gitsek, sag taraftaki uye ise burda sorulari ben sorarim modunda. 3 soru sordular. 1) onemsiz olmanin onemi 2) orumcek agi 3) irade ile beyan arasindaki uygunsuzluk hali.. Mulakata gireceklere tavsiyem uluslararasi iktisat calismalari. Sorular genelde ordan geliyor..
-
- komisyonda girdim, saydım 9 10 tane soru sordular normal mi sizce bende mi anormallik var yoksa
-
@bulut_xw sorular yazarmısın hangi bölüm bende persembe 3. Komisyonda girecem
-
@bulut_xw geçmiş olsun sorular nasıldı ki kolaysa normal gibi artık
-
@bulut_xw 3.Komisyonun tavırları nasıldı hocam izlenimlerinizi paylaşır mısınız
-
kaçıncı komisyonda girceğimizi nasıl anlıyoruz?
-
@düsenberi mulakat sabahı liste asılıyor oyle anlaşılıyor ve sizin il için önceki gün mülakata girenler varsa ordan da ogrenebilirsiniz