Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Bence de bi GİB'i arayın. Onlar ne diyecek bakalım. Biraz sıkboğaz edilebilir.
-
@selanik o kadar dusuncelisiniz madem edepli konusun.
-
@priss neydi abi son söylediğiniz?
-
@selanik kimsenin net konuştuğu bişey yok sadece duyum.
-
@priss hocam hangi numaradan ulaşabiliriz acaba?
-
@priss yani hocam bugün 17.30 ile gece 02.00 arası bekleniyor öyle mi ?
-
@byn-kyns gayet de makul ve edepliyim
-
@brkhll Dostum numarayı bilmiyorum. Bilen var mı?
-
@selanik Hem güldürdün hem tercüman oldun
-
@aksaclı Evet beklenti o yönde
-
@priss hadi inşallah hocam
-
@selanik Kimse net konuşmadı. Konuşamaz da.
-
@selanik belli
-
Telefon geldiginde korkarak aciorum kim ararsa aciklandi saniyorum biz nasil bir seye bulastik kalp atisi normal degil heyecan hat safhada icilen sigara kac etti artik pakettekini sayiyorum kac tane icmedim diye sinir sistemi vucut dengeleri sarsilmis ve iflas etmesinden korkuyorum ALLAH yardimcimiz olsun mulakata giren herkes hak etti ama yarisini alacaklar herkes sevinirken uzulenlerde aklina gelsin cunku onlarda haketmisti
-
@byn-kyns sen de öylesin.
-
+90 312 415 30 00
+90 312 415 29 00
Hadi bakalım arkadaşlar. -
Mülakat tarihlerini öğrenebilme noktasında da birçok defa aramıştık;fakat, bir netice alamamıştık. Telefonu açan arkadaşların bir kısmı kasıma bile sarkabileceğinden bahsetmişti, benim şahsi fikrim aramanın pek etki etmeyeceğinden yana tabi ki aramak isteyen veyahut arayan arkadaşlara da saygım var şanslarını denemek istiyorlarsa denesinler tabi ki.
-
Numara 0 (312) 387 33 45 şimdi konuştum.Bugün yarın açıklanması zor gibi ancak komisyonun takdirinde dedi.Tekrar sordum,bu hafta açıklanma durumu zor yani öyle mi dedim,sonra bugün açıklanmayacak gibi dedi.Sordukça daha iyi cevaplar veriyor sanırım Daha fazla aradıkça daha erken tahminli cevap verecekler GİBİ.
-
@selanik ya niye bu gerginlik allah aşkına?
-
evet beyler beleş oturmak yok öyle en azından bi çay için . Para döküyoruz bu mekana para:)