Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@saay, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@bıçak-sırtı inanın şuan stres yapacak durumda değilim. Babam hastanede yatıyor ve bende onun yanında kalıyorum öğlenleri bakabiliyorum foruma ve bir duyum için 20 sayfa okumak zorunda kalıyorum. Olacaksa da olmayacaksa da hayırlısı neyse o olsun. Streslik bi durum yok çok şükür.
Dostum 2gün kalmış ne duyumu allasen.
Bugün veya yarın açıklanacak işte. Baktın senlik bir sey yok, girme foruma. Gib in sitesinden takip et. -
uyuyakalmışım, en azından vakit geçmiş, film arayanlar dangal a gidin hala vizyonda mı bilmiyorum, muhteşemdi:)
-
@saay Öncelikle bir su için ve nefeslenin, buradaki sohbetlerin çoğunu okuduysanız her bir arkadaşımızın nasıl endişeyle beklediğini göreceksiniz. Önceki paylaşımlarımda da belirttiğim üzere buradaki sohbetlerden rahatsız olan arkadaşlar varsa ki bu doğaldır olabilir bu durumu yöneticiye akseder ve yönetici arkadaşımız da haklı görürse mülakat harici konuşmaları yapmayalım diye rica eder ve biz de etmeyiz. Burada 1 haftaya yakındır çeşitli konular üzerinde sohbet ederek stresimizi azaltmaya çalışıyoruz. Şayet bu durumdan rahatsızlık duyan arkadaşlar yöneticiye bildirmelerine rağmen bir tepki alamamışlarsa ekstra bir başlık açarlar orada duyum/mülakat süreci üzerine konuşabilirler. Şurada güzel bir ortam yakalamışız, sohbet ediyoruz birbirimize her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz neden bu tarz sert bir yazıyla ortamı soğutmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum. Herkes zaten gergin elbet biz de biliyoruz yarımızın eleneceğini ne yapalım mülakat listesini görene kadar gelip burada stresimizi atıyoruz arkadaşlarımızın anlattıklarına kah gülüyoruz, kah üzülüyoruz güzel bir dost meclisi kurmuşuz yapmayın Allah aşkına. Ayrıca son yazdığınızı da kınıyorum
-
@saay geçmiş olsun Allah şifa versin kardeşim ,konuyu uzatmayalım herkes stresli herkes birbirini mazur görürse sıkıntımız kalmıcak herkesin hakkında hayırlısı ,vesselam
-
@saay kardesim senin bu sayfadan yani forumdan beklentin ne acaba sadece bir veya bikac kisinin cikip tam gun ve saat soylemesimi burda insanlar sohbet ediyo duyumlarini fikirlerini paylasiyo kimsede kesin bisey yazmıyo ha bundanda rahatsiz oluyosan cok basit bi cozum var girme okuma sadece gib in sayfasini takip et
-
@sofuoglu özet geç reis okumuyoruz
-
@davetsiz haha senin canın sağolsun kardeşim Özet olarak, muhabbetimizi bozmaya gerek yok şunun şurasında yarına ne kaldı bugün varız yarın yokuz
-
@aylin film de mi uyuya kaldın hocam
-
@saay geçmiş olsun Allah şifasını versin öncelikle. Birbirimizi anlayarak gidersek çok daha güzel şeyler olacaktır yeterince yıprandık zaten birbirimizi yıpratmanın ne alemi var ? Bizi yine en iyi bizim gibi iibfli anlar. Düşürmeyelim birbirimizi tam tersi kenetlenelim diyor ve sahneden çekiliyorum.
-
@hipokrat aynen, arkadaşlara da uyusunlar diye önerdim
-
İstanbul'daki eğitimlerin nerede yapuldığını bilen var mı acaba?
-
@deatmi vatan CAD.baskanlikta
-
@deatmi istanbuldakiler istanbulda, diğer illerde olanlar ankarada diye biliyorum hocam
-
Web alert öttü. Sitede oynamalar var. Acaba mi
-
@davetsiz yine öttü bu sefer tarihte değişmedi galiba geliyomu ne :)))
-
Benim de öttü , bence artık uygulamada bizle kafa yapmaya başladı
-
@davetsiz heveslenmeyin derim hocam benim ki dünde ötmüştü. O hayal kırıklığını yaşadım biliyorum
-
@sofuoglu sayin sofuoglu ve arkadaslari yaptığınız sohbetler gercekten baslikla alakasiz bundan rahatsiz olan bunu dile getiren tum arkadaşlara katiliyorm film vs konusmk istiyorsaniz bize guy mulakat diye baslik acin akli vereceginize bi zahmet siz acin cunku epeyce cokuz
-
@friedman98 kurum kalacak yer ayarlıyor mu hocam, yokaa herkes kendi imkanları ile mi bişiler ayarlıyor?
-
@burcudml, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@davetsiz heveslenmeyin derim hocam benim ki dünde ötmüştü. O hayal kırıklığını yaşadım biliyorum
"Bir umuttur yaşamak" Sedat Peker