Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
...............
-
@arzegrisi fazla konuşup batiyorsun gittikce.
-
sen de Allaha bırak çık forumdan
-
@priss
Ilk kez bi kufurden rahatsiz olmadim -
Arkadaslar saka bi yana da gercekten su uzerinizdeki elektrigi atin, nasipte varsa olur, kimse onune gecemez.Allah var Gam yok
-
@arzegrisi sıkıntı varsa buraya gelmeyebilirsin . biz böyke gergin insanlarız .
-
@priss yerinde oldu hocam
-
allah diyor ama her türlü pisliği yapıyor. herkes şahit. ağzını açma daha fazla. @arzegrisi
-
Su guvenlik sorusturmasi 6-7 ay surmesin de... 1 ya da 2 hafta daha beklenir hocam
-
@arzegrisi, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Isinizi tam manasiyla Allah a birakmadiginiz icin bu gerginligi yasiyorsunuz, oysa siradan bi saka ama o kadar materyalist dusunuyorsuniz ki bi birakin ya gidin rahatlayin kafanizi dagitin masipte varsa olur zaten burada kendinizi ota güle heder etmeyin
Torpil basmışsın büyük ihtimal gelip burada milletle kafa buluyon tuzunuz kuru tabi millet gece gündüz emek etsin siz milletin hakkını çalın yetmiyor bi de milletle gelip burada kafa bulun.Allaha havel ediyorum.
-
Gece 2 ye kadar bekleyecegim. Burada biri duyum var demisti sanirim.
-
@arzegrisi hocam pardon beyniniz düşmüş, buyrun
-
Gel, öyle bir apansız...
-
Bir önceki sınav " 8/4/2016 - 18:33 " açıklanmış arkadaşlar, şayet listeler bittiyse akşam veyahut gece açıklanabilme ihtimali de hala vardır inşallah
-
bence bu aldığı ahlarla torpili bile işe yaramayacak :))))
-
Yine GİBin ışıklarına kaldık
-
@arzegrisi senin o basit bi şaka dediğin şurda onlarca arkadasa anlık kalp krizi yaşattı. Herkes gergin, bence şakanın ne yeri ne zamanı. Ha küfür hakaret yemekten hoşlanıyorum diyosan orası ayrı.
-
neyse dostlar sakinliğimizi koruyalım arz eğrisini kaydırdı yönetici arkadaşlar
-
Peygamberimiz şakadan da olsa yalan söylemeyin buyurmus ne kadar basit soyluyorsun oyle ne kadar vurdumduymazsın
-
böle virüs gibi neyim bunlar bi bitmediler