Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Bu mülakat sonuçlarında KPSS ve kurum sınavı puanımız hiçe sayıldığında 75 alan adamla 90 alan adam aynı kefeye konuldukça torpiller havada uçuşacak o liste sürekli değişecektir. Ben sadece şanslı mıyım değil miyim bunu bekliyorum...
-
Priss’e sonuna kadar -noktalarca-katılıyorum.
-
boşverin arkadaşlar bu gibi tipi bozuklar her mülakat döneminde çıkar mutlaka hiç sekmez biz asıl sorunumuza fokuslanalım tam açıklanma saatleri bu saatler
-
mülakat sonucunu beklerken bana biri sakinlikten bahsettimi çıldırıyorum. onca emek ettim tabi panik ve heyacanla bekleyecem sonucu
-
@fact0riel evet 6 7 arası tehlikeli en son o saatte açıklanmıştı
-
@vmy kurum sınavınında mı etkisi olmuyor kurum+mülakat ortalaması alınıyor diyenler de vardı forumda
-
@merveek aynen en son bu saatlerde kahrolmuştuk :///
-
Allah kafasında en ufak dahi kula minnet belirtisi olmayan adayların yüzünü güldürsün. Suyun akış yönü belli mubahtır deyip eşeği sağlam kazığa bağladığını sananların ipleri çözülsün inşallah.
-
@fuak7 vallahi öyle . ama şu işleri bilmeyenler ne kadar anlatırsak anlatalım anlayamazlar.
-
arkadaşlar gece 2 ye kadardı dimi süre en son öyle okumuştum 17.30 la gece iki arası diye bu gece de uyku yok sanırım ??
-
@fact0riel hocam bu sefer yüzümüz gülsün İNŞ
-
@arzegrisi sümüklü böcek
-
@napsak Evet öyle; aritmetik ortalaması alınıyor.
Ama almak istemediklerine direk 70 altı vererek liste dışı bırakıyorlar. -
@iktisadiadam06 Bitmez kardeşim bitmez yıllarını vermedikleri için kimsenin halinden anlamazlar ellerini kollarını sallaya sallaya kuruma girdikleri için milletle rahat rahat kafa bulıyolar işte.
-
@guycucekocu benim canımı sıkan bu sürecin içindekiler bunu söylüyor. sanki kendisinin ki garantiymiş gibi bi rahatlık var
-
Bu ileti silindi! -
Ahahahahah bu adamları sayıyla mı veriyorlar lan
-
@ali-lukunku, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
açıklanmadı.
Al işte biri gidiyor biri geliyor vüris gibi.
-
-
@ali-lukunku sıkıntılı mısın gardaş sen. niye milleti geriyon