Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@smith hahhaha virüs bulaştı bi kere kardeşim bunlar bitmezzzz
-
@fuak7 onlarınki de gereksizlikten başka bir şey değil.
-
@mehmet-muzaffer yani okuduğum en manalı paylaşım, kendi adıma teşekkür ederim
-
@zeljkobra sinirden ben de gülüyorum vallahi yani illa ağzımızı bozduracaklar yemin ediyorum
-
@ali-lukunku linç is coming
-
@mehmet-muzaffer Adamsın
-
Seviye iyice düşmeye başladı, açıklansa da temizlense bi' ortalık.
-
@guyman hocam eskiden aynı gece veya bi gün sonra açıklandığı için o saatler beklenirdide artık süreç uzadığı için zannetmiyorum geç saatlerde açıklanacağını o yüzden bugün perşembe cuma 17.00 20.00 arası açıklanırsa açıklanır gerisi zannetmiyorum
-
Akıl sağlığımız yerinde olmadan memurluk yapıcağız anlaşılan...
-
@ali-lukunku la ilahe illallah :)) abi ne yaşadınız bu yaşlara nasıl geldiniz siz ya
-
onu bunu bılmemde eğitim harbi şart
-
@sofuoglu Kardeşim bunlar aynı toprağın mahsulü galiba.. Yoksa bu kadar denk düşmez
-
@ali-lukunku, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
açıklanmadı.
vurun bunu
-
@iktisadiadam06, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
onu bunu bılmemde eğitim harbi şart
İş eğitim de bitmiyor kişiliği bozuksa ne olursa olsun
-
bu tarz trollüklerin tek bir sebebi var o da sevgisiz büyümek.
-
hayır bunları yazan kişiler kaç yaşında merak ediyorum ? ciddi manada çünkü aramızda 30 35 yaş aralığında olup da bekleyen insanlar da var hadi yaşı küçük diye küçüklüğüne verirsin de eğer bu yaş aralığında bu şaka zannedilen durumlar yaşanıyorsa lütfen ülke niye belli konularda gelişim göstermiyor diye sorgulamayalım yanıt belli çünkü!!!
-
Bunlay büyüyjek abiyeyi abyayayi cok seyyapmayin
-
@berdinyen ya hocam yok artık bu kadar da abartmayın, ne olmuş yani bir şaka yapmış kimisi bunu densizlik olarak görür, kimisi eğlenceli görür bu kadar abartmayın
-
bunun gibiler kazanır işte
-
Sizlere ne diyeyim ki laftanda anlamazsınız ayıptır.Anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı itelesen az.