Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@patard karsim simdiden hayirli olsun sana
-
Kesinlikle kimse birşey bilmiyor onu arkadaşa söyleyende işgüzarlık yapıyor bence.. Sınav ilanını hatırlayın eylülden marta kadar her ay açıklanacak dendi hiç beklemediğimiz artık kpss ye odaklandığımız Nisan ayında açıklandı
-
Hani listeler hazırdı Salı’dan beri ya Cumartesi’ye sarkan ne ola ki ?
-
baksan kimsede referans yok ama herkesin duyum aldığı kişiler kurumun içinde. O arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden diyelim...
-
şimdi ili ifşa ederek komisyon üyesini de ifşa etmek istemem herkese başarılar dilerim şimdiden
-
@james-buchanan nooooooooooo
-
@patard kardeşim kim nerden tanicak komisyon uyesini sen söyle kafamiz rahatlasin yada cemetimjzj alip cikalim
-
Aslında torpile fazla inanmıyordum ama artık şüphem kalmadı.
-
@patard kardes hayırlı olsun kalbinin göğsünden çıkacakmış gibi atMAMAsi nasıl birduygu ?
-
@banshe değilim
-
@james-buchanan var kardeşim var 6 ekimden beri yazılanlara bak herkes arkadaşının babası dayısı amcası ya da babasının tanığı kurumda hep. Bu arkadaşlar sonuç beklemesin valizlerini hazırlasınlar gidecekleri yere...
-
Arkadaşlar umarım ciddiye almıyorsunuzdur arkadaşı, şu saatten sonra hiçbir duyuma itibar etmemek gerek, demek ki eskisi gibi gitmiyor işler, bir haftadır ha bugün ha yarın diye bekledik şu saatten sonra en mantıklısı sessizce kenarda açıklanmasını beklemek elden bir şey gelmiyor
-
Bu yüzden yazmak istememiştim gerçekten hayırlı olsun filan yakışıksız kalıyor eğer ben emin olsaydım yada dediğiniz gibi çok güçlü bir referansım filan olsaydı bugün subaylık için sözlü mülakata girmezdim ve subaylığı kendime alternatif olarak seçmezdim herkesin kalbine göre versin diyorum
-
Duyum yazıyorsun bari su benim tanıdığım falan diye ayrıntıya girmeyin. Burda herkes psikolojik savaş veriyor. Referans bulamadan girmiş bir sürü insaniz burda kimsenin kimseyi bu kadar yıpratmaya hakkı yok. Artık dayanılmaz bir hal aldı bu is. Hangi il olursa olsun zaten hak yeniyor. Bari açık açık kimse anlatmasın. Kimse de sabır kalmadi
-
Konya mı kım konya kım naptı ne ettı noluyor konya yazısını okudum aman tanrım didim konya deilmiş desin biri
-
@patard Az önce bir arkadaş GİB'i aradı nickinizi forumu söyledi. Böyle bir arkadaş var komisyon üyesi tanışı olan diye. Çekinecek bir durumunuz kalmadı. Şimdi söyleyebilirsiniz ilinizi.
-
@patard hayırdır, en ufak eleştiriye tahammülün yok.
-
@patard güçlü referansın yok mu komisyon üyesi arkadaşının babası daha ne kadar güçlü olsun aynı komisyonda girmişsin bi de. doğal olarak tepki çekersin böyle...
-
referans bulam, mülakata girem,memur olam,ertesi gün cumaya gidem.
Güzel is valla -
@banshe vayy Konya mı kardeşim