Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Web Alert ten gelen bildirim yüzümden ellerimin titremeye başlamasıda sevdaya dahil heralde :))
-
Arkadaşımız Tamamen iyi niyetle yazdı üzerine gidiyorsunuz.. Safça söyledi lafa gelince kimsenin torpili yok.. Yüzde doksan dokuzumuz yoksa bile bulmaya çalıştık ya da bulabilir miyiz diye düşündük şimdi adam yazınca kabahat oldu demi.. Sizin komisyon üyesi yakınınız olsa kesin söylemezdiniz yardımcı ol diye.. Bırakın bu işleri arkadaşlar.. Hepimiz biri birşey söylesin diye bekliyoruz söyleyince kabahat oluyor
-
@reagan bir şey yapmadık. GİB'e bu forum sayfasını ve arkadaşın nickini ilettik. Onlar da bilsin.
-
Of çok hızlı tartışıyosunuz ya çayı çekene kadar 3 sayfa geçmiş canlı canlı çay eşliğinde şahit olacaktım
-
@hipokrat hayırlısı olsun hakkımızda kanka o zmn ne diyim benım öngörü tutmamış o zmn
-
@alanyetersiz2 aynısı size yapılsa idi?
-
@iktisadiadam06 10 kişi de iyi kanka , memleket Konya mı
-
@hipokrat yok ankara kardeşim komisyon bile dalga gecti benle yani korktun mu ankarayı yazmaktan diye .d
-
@reagan böyle bir şeyin izahı yok, empati yapılacak bir mesele değil bu. Komisyon üyesi tanışı olan bunun GİB'e haber verilmesinden de rahatsız olmaz.
-
Arkadaşlar istanbul milyon lakayına gelmeyen sayısını yaklaşık olarak bilen,kestiren var mıdır aramızda Benim girdiğim gün öğlen iki buçukta girdim,kapıdaki hanım bu gün istanbul rekora gidiyor sadece bi kişi gelmedi demişti..
-
@lavinya mülakatına dicektim
-
@alanyetersiz2 arkadaş da şimdi komisyon üyesini arayıp forumu ve senin nickini vermiş.
-
@alanyetersiz2 sorun değil içinizden geçeni yapabilirsiniz,söyleyebilirsiniz en başta yazdığım gibi böyle olacağını bile bile yazmam hataydı hatta üye olmam bile hataydı ben hakkımı da biliyorum kalbimi de herkesin hakkına,kalbine göre versin emin olabilirsin benim kendimden şüphem yok ve kendimi tek guya da bağlamıyorum neyse ki sadece sağlık raporu alma aşamasına kalmış bir subaylık alternatifim var o yüzden tekrar herkese başarılar diliyorum umarım ayrıca da haksız çıkarım duyumdan da iyi akşamlar
-
@iktisadiadam06 hayırlısı kardeşim inşallah olumlu olur sonuçlarımız ,rahat ol olursa yabancılık çektirmem sana burada
-
@patard sıkıntı Yok kanka senin de hakkında hayırlısı olsun
-
@hipokrat eyw kardeşim inşallah olumlu olur sagolasın
-
@lavinya hocam "mülakat yerine" " milyon lakayına " nasıl yazdınız yav, ben de diyorum sabahtan beri foruma bakmaktan gözler pert oldu yazıları bile seçemiyorum
-
Vay arkadaş millet barut fıçısı gibi çatacak yer arıyor :))
-
@istatistikçik İsabet olmuş yaptığımız yazdığımız ortada. Okurlar umarım sayfayı
-