Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@alanyetersiz2 siz yapmazdınız yani komisyon üyesini tanısaydınız öyle mi? Söyledi diye suçlu ilan ediyorsanız onuda vicdanınıza bırakıyorum
-
@patard arkadasim bakma sen onlara sanki kendilerinin referansi yok.referansim yok diyene inanmican yillar bize bunu ogretti sukur.
-
@alanyetersiz2 bunu gibe bildirerek ne olacağını düşünüyosun kardeşim gerçekten merak ettim. Gib mit e bildirecek arkadaşın adresini tespit edip baskın falan mı yapcaklar senin torpilin varmış diye. Böyle bir hayal dünyan olmalı:)
-
@alanyetersiz2 gerçekten çok zekice bir davranış bravo.
-
@sofuoglu valla bu konuda benimde en ufak bi fikrim yok
-
@utku Hayal dünyam yok hayatta yaşıyorum. Benzer şey SGK'da da oldu. Mehmet Bağlı bugün bizim vakfa geldi bize şöyle bilgiler verdi yazmıştı bir arkadaş. O kuruma yazdım bunu. Oranın avukatı iletişime geçti. Bu arkadaş anında hesabını sildirmişti. Burda insanların temiz duygularıyla alay eden bol keseden atıp üfürenler istemiyorum. Aynı durumda sen olsaydın diyenleri Allah'a havale ediyorum böyle çirkin bir şeye asla bulaşmam ve bunun da empatisi olamaz.
-
Bugün ortam tam bir kaos ortamı yoksa yaklaşıyor mu kaos olunca mı sonuçlar açıklanıyodu napiyodu
-
Bu sayfada neler oluyor böyle Tombalacı'nın Mekânına dönmüş : ))
Ne cam kaldı ne çerçeve -
@james-buchanan huzurum kalmadı fani dünyadaaaa
-
@duranvarlık Referans dediğin sınava başvururken istenen mi
-
@alanyetersiz2 yanlış anlaşılmasın bu arkadaş dediğim SGK hakkında yazan arkadaştı. @patard 'ı kast etmedim.
-
Sokak lambaları 2 haftadır 05:27 de sönüyor son iki gündür 3 dk önce sönüyor
-
referansım yok diyenlerin %95 i kolpa.herkes iyisinden kötüsüne birilerine söyledi.ben hakkımla kazancam kimseye söylemem hakka giremem falan diyenler kimseyi kandırmasın...
-
@james-buchanan aaa evet vardı,hatırladım.akıbetinden habersizim,tıpkı ruh sağlığım gibi:)
-
Referans kısmını boş bırakan varmı? Veya kime ulaşabiliriz diye sorup soruşturmayan? Nedir bu linç politikası herkes kendince referans yazdı,güçlü veya zayıf bilemezsin. Kurum sınavına girerkende, istatistik mezunuyum diye beni li etmişlerdi denkliği neden veriyorlarmış vs. Abi bu zayıflıktır ünide ders almadan sizi geçen adamlara saygı duyun en azından. Kibirinizde boğulacaksınız yazıktır.
-
@deepblue bu senin görüşün evet kimseýe soylemedim birtek referansla bu islerin olacaginida düşünmüyorum.. en fazla %10luk bir kesim vardir dedigin gibi.. bunun abartili bi rakam olmasini dusunseydik mulakata dahi girmezdik.. umudum da boyle olmadigi yonunde cok calistim cok hakettim hepiniz gibi rabbim de nasipse olmasini saglasin
-
@alanyetersiz2 arkadaşın yaptığı hareket biraz safça bir hareketti ben yadırgamıyorum şahsen. Burda onu eleştirenlerin %99 unun da referans kovaladığını düşünüyorum.
-
Az önce Wikileaks'i aradım, Julian Assange açtı; sonuçları sordum. Dedi listeler hazır imzaya kaldı. Ne zaman açıklanır dedim; siteyi takip edin, cumaya kalmaz belli olur dedi.
-
@utku içerik politikasına uymaması sebebiyle kaldırılmıştır.
-
@istatistikçik aynen öyle arkadaşım ben de ıstatistik mezunuyum p48 puanım 90. Çalışınca her dersi öğrenebiliyorsun. Yalnızca biz daha fazla çaba harcıyoruz hepsi bu.