Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Herhalde herkes işi gücü olsun diye tüm imkanlarını kullanacak. Bu aşamaya gelen adama haketmedin torpillisin allah belanı versin denilmez. Burda en torpillisi bile 2 senedir kıç çürütüyor.
-
@alanyetersiz2 sen olayı hiç anlamamışsın bence yazıyı bir kez daha oku bu sefer anlayacağını ümit ediyorum
-
Bana soldan soldan gelmeye başladılar of
-
Ne zaman açıklanacak bu meret
-
@basol477 anladım. İkinci kez okuyarak sistemi sorgulamak yerine sistemi kabul edenlerden biri olmak istemiyorum.
-
sistem zaten sıkıntı keşke değiştircek bir durumumuz olsa da değiştirsek en azından yanlış olduğunu ciddi şekilde görüp olur da o makamlarda biz olursak bu içinde bulundugumu haksızlığı ve mduriyeti başka insanlara yaşatmamak adına kendimize söz vermeliyiz. bakalım umarım adaletli bir sonuç olur hak eden kazanır
-
Cuma açıklanmazsa guy tarihinin en uzun süreli mülakat sonucu olacak he
-
@lavinya ne zaman girdiniz mulakata
-
Sürecin uzunluğundan belli aslında kendi adıma bugün de kestim umudu açıkçası
-
@patard, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@alanyetersiz2 sorun değil içinizden geçeni yapabilirsiniz,söyleyebilirsiniz en başta yazdığım gibi böyle olacağını bile bile yazmam hataydı hatta üye olmam bile hataydı ben hakkımı da biliyorum kalbimi de herkesin hakkına,kalbine göre versin emin olabilirsin benim kendimden şüphem yok ve kendimi tek guya da bağlamıyorum neyse ki sadece sağlık raporu alma aşamasına kalmış bir subaylık alternatifim var o yüzden tekrar herkese başarılar diliyorum umarım ayrıca da haksız çıkarım duyumdan da iyi akşamlar
Kardesim subaylik konusunda o kadar emin olma derim en önemli asama zaten saglik raporu isler istedigin gibi de gitmeyebilir bu tsk atanmaya benzemez .. Almazlarsa nasil olsa subaylik falan kesin gibi konusmusun da onun icin dedim hakkinda hayirlisi yine
-
kesin olan tek şey bugün açıklanmayacak.
-
Bugünde şiire devam:)
-
Kocaeli için kimler vardı?
-
@izmitli41 +1
-
@brzezinski yok kardeşim emin olmak değil sadece tek aşamaya kaldım kpssm iyidi mülakatımda çok pozitif geçti sadece guy nasibimizde yoksa bir alternatif olarak tutunacak dalım olduğunu ifade etmek istedim oda nasipte yoksa yapacak birşey yok o yüzden yine diyorum hayırlısı oldun dedim hep ve kalbimize göre hakkımız neyse o olsun
-
@izmitli41 ben varim
-
@izmitli41 Ben
-
Bir gece ansızın gelebilirim
-GİB -
@şimbilli 82 musul 83 kerkük 84 gib
-
@magduriibfli hatta %99