Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@goodwill Amin inşallah hakkımızla kazanmak nasip olur.
-
o değilde ortam tam açıklancak kıvama geldi.
-
@lavinya walla gercekten tebrik ediyorum boyle yazim hatasi gormedim
-
Ooooo herkes referans bulmuş. Peki bizim hickimsesi olmayan. Hükümeti desteklediğimiz halde bulamayan fakirler.
-
Yaw bi sakin olun ya birbirinize laf sokunca elınıze ne gecıyor oscar mı alıyorsunuz o ona yardıırır bu buna yardırır biz insan gibi konuşmayı tartışmayı öğrenemeyecek mıyız valla stresinde b... cıkardınız artık allah herkesın gönlüne göre versin rabbım hepımızın hakkında hayırlısını bilir
-
Ortama en uygun müzik an itibariyle
https://youtu.be/rEBy2Le2tpk -
Etraflıca düşünsem oturup ağlayasım geliyo, üstüne uğratmıyorum.
-
Boşu boşuna laf kalabalığı atı alan üsküdarı geçecek kimin torpilli girdiğini kimin hakkıyla girdiğini kimse bilmeyecek ve 1-2 haftaya hepsi unutulup 2018 kpss için çalışmalar başlayacak. Neyin davasını görüyosunuz anlamadık ki
-
@teklif-eğrisi bunu telefonun otomatik kelime almasına borçluyum
-
@guy63 kardeş sana su veren itfaiyenin hortumu bozulmuş. hakkımızda hayırlısı olur inşallah cümleten.
-
Testere filminde birbirine düşen kurbanlar gibi olmuş herkes, birlikte hareket etmemiz lazım arkadaşlar ancak öyle kurtulabiliriz.
-
@martini kardeşim kahkaha attım, çok yaşa gerçekten
-
Dava şu : Bu forumu binlerce insan takip ediyor ve herkes torpil yapıldığı konusunda hem fikir.BİZ DE DİYORUZ Kİ İnsan olun kimsenin hakkını yemeyin.Nasibiniz de varsa zaten kazanırsınız eğer o mesleği hak ediyorsanız zaten kazanırsınız.TORPİL YAPMAYIN KOVALAMAYIN.TORPİLİ MEŞRULAŞTIRMAYIN VİCDANINIZI BU ŞEKİLDE RAHATLATMAYIN.eğer hala yapıyorsanız da Allah belanızı versin not: 6.mülakatım.
-
Sayfalari okumadim okuyamadim neden kavga cikti simdi :))) ayrica hissimde çikmadii moraller sifir
-
@ilanbekleyenadam aynen torpili meşruymuş gibi gösterenler yüzünden insan çileden çıkıyor. Hak yiyenden hak çıkar inşalllaaaah ya bu dünyada ya öbür dünyada. Duygularıma tercüman olmuşsun Allah razı olsun.
-
@fact0riel hocam alttan alttan heyecan veriyosun ha
-
kimse beni yanlış anlamasın herhngi birinize karşı değil sözlerim ama bu yazıklarımı okuyunca hak vereceksiniz ki şuan burda hak hukuk diyen adalet diyen torpile veryansın eden veya şuan formu takip eden belki de binlerce kişiden mülakata giren kişilerin neredeyse %90 ına yakını torpil bulmak için uğraşıyor ve hatta buluyor da . işte en acı olan da bu!!!
-
@quesnay Şunu bilme imkanımız hiç mi yok boşa kürek çekmeyeyim. 2018 i görünce bile psikolojim bozuldu
-
@ilanbekleyenadam sen burda torpil bulana değil torpil aratana bela oku.
-
@basol477 yüzde 90'ı torpil arıyor sadece bir iddia. Kimse sınava girenlerin ne halde olduğunu bilmiyor, gerçek bu.
Bu tip iddialar da torpili olağan göstermeye çalışmaktan başka bir şey değil.