Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@guy63 12 6 arası ama gerçi bugünde gelmezse dünde dedim iktidara yakın insanlar senin benim önüme geçiyordur benm umudum azalır bilginize
-
@erkan amin kardeşim bu hayatta onkoloji kliniği diye bir gerçek varmış zannederdim ki en büyük üzüntüm işsizliğim, hayatımı kuramamam, ailemi mutlu edememem. Öyle değilmiş. Rabbim bütün hastalara şifa, hasta yakınlarına sabır versin. Inşallah bu sefer adınızı asillerde görmeyi nasip etsin.
-
@sweeney_todd demesene öyle üzülüyoruz
-
@fact0riel gerçek olan bu 2010 da kamu bankasına girdim 2 ay da açıklandı girenler ile görüştüm midem bulandı terekten kabul edilince sonra istifa ettim diğer bir kurum gene kamu oradakileri görünce devlete falan inancım kalmadı reis aga paşa ahbap çavuş L.A işler dönüyor liyakat hak getire
-
Bu arada ben de iki ayrı guy arkadaşımdan haftasonu veya pazartesi gibi bir duyum aldım ama gerçekliği hakkında bir şey diyemem. Kendim bizzat ekran başında bekliyorum sürekli. Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın
-
@antimülakat hocam yok ya , yoldayım, otobüste uyuma huyumda hiç yoktur. O yüzden erkenden yazdım
-
@maliyeciniz inşallah kardeşim çok teşekkür ederim. Arkadaşlara biraz içimi döktüm umarım " en çok benim ihtiyacım var en çok ben hak ettim inşallah ben kazanırım" algısı oluşmamıştır. Hepimizin sınavı kendine zor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
-
@sweeney_todd Dostum dün de dediğim gibi dediğin çıkarsa efsane olursun ama çıkmaz ise foruma bi daha uğrama bu Forum priss i bile yedi sana neler yapmaz:)))
-
tuğrul hoca haftaya cuma demiş haydeeeee buyrun bakalm bide burdan yakın
-
@cerkes46 ben kolay harcanmam
-
@fact0riel kesin dememiş ama kendinizi cumaya alıştırın erken olursa mutlu olmazsa hazırlıklı olursunuz ve bu bir öngörüdür diye eklemiş ben tamamen iyi niyetle yazdığını düşünüyorum
-
@fact0riel yok ebesinin bıçağı
-
@fact0riel ilk gündü benim mülakatim ve orda o günde anca bir aya açıklanır söylentisi vardi oda gelecek hafta içini gösteriyor neyse gec olsun güç olmasın
-
Kpss tarihinin en şanssız jenerasyonuna denk geldik iyi mi her şeyin ilki bize denk geliyor
-
@halilhy Haklı olabilir Tuğrul, sakın şöyle düşünmeyin listeler hazırlanıyor değil ayıklanma var kapsamlı bir soruşturma yapılacağını bir kaç yerde duydum. İnşallah yanılıyoruzdur.
-
@halilhy @Cerkes46 @sweeney_todd yeter ya valla artık nasıl bi lanet döneme gelmişiz biz 2015 ve sonrası A grubu için kabus
-
@fact0riel hükümetnkafasına göre damgalıyordur nolcak ki eşşek benim süreyim diordur
-
@paretohicks kapsamlı soruşturma yapılacak olsa ne bir hafta ne iki hafta bu kadar kişinin Kapsamlı soruşturması öyle 3-5 haftada bitmez, sanmıyorum kapsamlı soruşturma olduğunu ,biraz gecikince malum olaylardan dolayı hemen inceleniyor diyoruz.bu benim düşüncem tabi
-
@guy63. Sen hala dolasiyon mu buralarda ya
-
@hipokrat olabilir, sadece duyduğumu söylüyorum. İnşallah gecikmez dediğin gibi.