GUY Askerlik sorunu
-
Kasım celp döneminde askere gidecekler için süreç nasıl işliyor arkadaşlar. Kazanırsak durum ne olur?
-
arkadaşlar benim bir sorum olacak size.diyelim ki askerdeyken mülakata girdik ve kazandık atamamız oldu ama askerliğin bitmesine 2-3 ay var.o zaman ne oluyor yani kurum bekliyor mu bizi? ya da atamamız olmuyor mu? teşekkürler şimdiden
-
@tkys Başka bir forumda bu durum yaşanmıştı.Arkadaş askerlik bitince göreve başlayacağını söylemişti.Bir kere sen mülakatı kazanırsan zaten kazanılmış bir hak doğar.Dolayısıyla mecburen bekleyecekler.
-
@maliyeci07 ben de bazı forumlarda sorun olmuş diye duydum o yüzden sordum.inşallah dediğin gibidir
-
@maliyeci07 @tkys benim sorum için ne diyorsunuz.
-
kurumdan yazı alıp askerlik şubesine mi götürüyoruz. tam olarak ne oluyor.
-
@James-Buchanan dostum aynı durumdayiz ama surec 30 eylulden once tamamlanmasi imkansiz.Mulakatlar 6 ekimde bitiyo
-
@zenginmemur celp dönemi Kasım.
-
@James-Buchanan kazandigimiz halde guvenlik sorusturmsainda sorun cikar mi?
-
@zenginmemur cikmaz.
-
kasımda askerde olmam lazım. guy olursa eğer ne yapacağım. hakkım yanacak mı. bilgisi olan yok mu.
-
@fişek-morgen dostum birşey sormak istiyorum onemli bir mevzuu benim sevk yerim belli ve sevk tarihim30-31-1 kasım bu tarihleri kapsayan rapor aldıgımda şubat celbine erteletebilirmiyim...
-
@haldozlu53 hocam erteliyorlar.. bende aynı durumdayım 12 15 aralık sevk tarihim.. acaba alacağımız rapor guy atanma sürecinde sıkıntı çıkarır mı?
-
@frie-list guy dediğiniz ne bilmiyorum ama sanırım memuriyet ile alakalı birşey raporun bu iş için sıkıntı cıkaracagını zannetmiyorum..
-
@frie-list kac gunluk rapor yeterli oluyor erteleme için
-
bugun sordum heyet raporu alman gerekiyor dediler sevk tarihinin son gununden baslayıp 30 günlük heyet raporu almak gerekiyormuş...acaba gercekten öyle mi yoksa sallıyorlar mı anlamadım..