DHMİ Hava Trafik Kontrolörü Alım İlanı 2017
-
DHMİ trafik kontrolörü alımı 2017
1)Asistan Hava Trafik Kontrolörü: 26 kişi
2)Stajyer Hava Trafik Kontrolörü: 100 kişi
Hava Trafik Kontrolörü yapılan iller ve ilan metni için tıklayınız.
-
@burcuburcu hocam ilanı kurumun kendi sitesinde göremedim. Neden acaba?
-
@büşraa ilan dhmi kurum sitesinde deyayınlandı şu an.
-
DHMİ maaşları çok iyi düzeyde yabancı dili olan herkes başvurmalı.
-
@aliveli tşkrler hocam. İstenilen raporu tüm hastanelerden temin edebilir miyiz acaba
-
@büşraa aranan branşların doktorlarının olduğu hastanelerden temin edebiliriz bence.
-
belirtilen şehirlere tayinler için puanlara göre tercih alınıyor mu yoksa kura usulü mü?
-
Konu hakkındaki sorulara genel cevap vereyim. Geçtiğimiz sene eylül ekim gibiydi alım, sınav bilgisayar ortamında oluyor ve 5 katını çağırıyorlar, sınav zorlayıcı ingilizce listening, kelime anlamı soruları var ve kolay sorular değillerdi, ayrıca görsel hafızayla ilgili testler var hızlı cevap verilmesini gerektiren örneğin 653635 diye bir sayı çıkıyor içinde kaç tane 6 var 2 den fazlaysa 1.şık azsa 2. Şık gibi sorular ve bu soru için düşünme zamanınız yok sorular akıp gidiyor. 2 saati bulan bir sınavdı ve dediğim gibi zorlayıcıydı. Yds'den 70 istiyor, kpssden p3le alım yapıyor bölüm şartı yok stajyer kontrolörlük için. Sınavdan sonra puanınızı alıp il tercihlerinizi liste yapıp veriyorsunuz. Ben geçen sene sınavda elendim sürecin devamında mülakatlar oldu ve hastane raporu alınıp 1 yıllık eğitime başlandı. Eğitim için de duyduğum çok stresli olduğuydu, Verdiği maaş kadar da çaba isteyen bir iş anlayacağınız.
27/12/1991 sonrası doğumlular başvurabilir notunu da ekleyelim. -
@margaretthatcher verdiğiniz bilgiler için teşekkürler hocam. 96.25 YDS ile başvuracağım Boğaziçi mezunuyum dil bakımından zorlanmam ama matematiksel sorularda ne olur göreceğiz ilginç bir sınav tecrübesi olacak.
-
@giantsbane başarılar hocam:)
-
@aliveli hocam kpss puanı kaça kadar düşer
-
@akpnr c seviye dil istiyor pek yüksek kapatmaz.
-
Geçen alımda kpss endüşük kaçla sınava çağırdılar biliomusun
-
@akpnr net bilmiyorum, dhmi memur kadroları için kaçla kapattığı vs duyruldu ama hava trafik kontrolörü için duyrulmadı 80'in üstüne çıkmayacağını düşünüyorum dil sebebiyle.
-
-
kimler başvurmaya karar verdi?
-
yüksek puan almak isteyenler listening yapın aksanlı ve çok hızlı oluyor o bölüm ne toefla ne de ieltse benzemiyor .
şimdiden kağıtlara açık küpler çizip kesin yüzeylere semboller çizin kapalı hallerini aklınıza yerleştirin
forumları yorumları okumayın ve dua edin
bu mesleği yapıp memnun olmayan görmedim -
@beetle hocam küp konusunu anlamadım sınavlarda böyle bir kısım mı var?
-
Burası pek aktif değil galiba.
-
@Dogahan mesleğin şartları çok iyi aslında aktif olması lazım ama dil şartı bunda etkili olabilir.