2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Kültür Soruları
-
-
@Obra abartmayın derim. Puanlar açıklanınca selamlaşalım.( tamamen merak çünkü bana pek de öyle gelmedi)
-
@Antimülakat 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Kültür Soruları içinde söyledi:
@Lex-fori hocam sınava girmedigim için sağdan soldan topladım cevapları. Kesin cevaplar diye iddia edemem.
reis sınava girmediğin, ilk mesajında saklı zaten. KÜBİZM i görür görmez lan ben hangi sınava girdim diyerek ufak çaplı kalp krizi tehlikesiyle karşı karşıya bıraktın bizi eksik olma
-
@2525 olur hocam o sene 89 aldım bu sene 85'i geçeceğimi düşünüyorum. 2014'e girmediniz sanırım. Güncel sorular hukuk tarih çerez gibi sınavdı.
-
Ya o ilkelerde hangisyle alakali bi şey yoktur değil miydi ben devletçilik yaptım acaba soruyu mu yanlış okudum ki
-
@2525 hocam biri sınav kolay diyince aklıma şu resim geliyor http://68.media.tumblr.com/f8787fbcab642e62153ddd8e979dcf95/tumblr_onl207etKX1ujmvy2o1_500.jpg
-
@Obra yok girmedim geçen seneye göre sınav geneli olarak test bazlı konuşmuyorum daha zor geldi bana.
-
@tomhardy hocam nasıl bir resim internet erişimine kapalı
-
@2525 hocam bncede öyle çok kokay bi sınav değildi hatta bi ösym açıklasın soruları yanlışlar dahada artar, herşeyden önce sınavda zaman yetmedi çoğu kişi en az 10-12 soruya hiç ellememiştir.
-
@ddguy doğru yapmışsın devletçilik olacak
-
@paretowilfredo toplantıya katılanları soruyordu gözlemci olup olmaması değil mesele.. Orda arkadaşın dediği gibi Belçika ticaret diyordu.. Halbuki ticaretle alakası yoktu
-
@iyimser16 misal ben hocam mat 20 den sonrası sıfır bende bakamadım ki. İyi matematik yapar derecedeyken. O mantığı yapmasa mıydım :))
-
@ddguy Bende devletçilik yaptım
-
@guyan-gelmiş biri laiklik dedi ne alaka dedim bende
-
@2525 bende dns açık ondan girebiliyorm galiba caps var bir tane namahrem bişey yok
-
@tomhardy Merak ettim bah şimdi. Telefonun kendi interneti açıp bakacam şimdi. İlgimi acayip çekti şimdi
-
@ddguy cevabi laiklik olan bir soru vardi ama o islahatin sonuclari sorusu idi bu o değil
-
@2525 hocam geçen sene ben 45 net yaptım, alanımda aman aman iyi değildi bi iktisatim 23"dü diğeri 10-11net bandındaydı p:35 79 gelmişti, alancılar çatır çatır gkgy yapıyor olsalar ben o netlerle 79 alamazdım, 2014"ten beri hazırlanan birisi 80-85 net yapabilir eyv ama 1.5-2 sene hazırlanan için 60-65 arası çok iyi en azından bnm için öyle
-
Devletçilik ilkesini sadece özel sektörün yatırım yapamadığı alanlara devletin girmesi olarak düşünün karıştırmazsınız
-
@iyimser16 hedef koyduğunuz puan belirleyici olmuş hocam. Ben geçen yıl alandan 70 yaptım p35 im. 89 küsürdü bu yıl tek yıla düştüğü için Üstüne de koyma düşüncesi var bende. Ya da puanı muhafaza geçen yıl kültür yetenek de 87 netti benim. Ama dediğinize katılıyorum alandan 90 üstü hedef koymayanların kültür yetenekleri o civarda zaten. Belli bir aralıktaki sıkışma 80-85 arasını düşünürsek ikisini de iyi yapmak da fayda var hocam inşallah yapmışızdır yine