GAZİ İİBF Bilgi, Destek ve Yardımlaşma Platformu
-
@agor Duyum mu tahmin mi hocam?
-
@paretowilfredo temenni
-
Böyle bir başlığın olduğunu yeni gördüm Gazi iktisat mezunuyum. Mükemmel bir eğitim aldığımı düşünüyorum. Bölüm hocalarımız çok kaliteli insanlardı. Muhteşem hoca, İşaya hoca, Şiir hoca,Aziz hoca,Selahattin hoca... daha aklıma gelmeyen birçoğu. Ankara'da verdiği eğitimi ciddiye alan ve bence Türkiye gerçeklerini gözardı etmeden öğrenci yetiştiren bir fakülteydi. Öğrenci sayısı fazlalığı, iletişim kopuklukları vs hepsine eyvallah derim fakat Gazi'den öğrendiğim en önemli şey bana ne için yaşamam gerektiğini ve bunun için bir güruh seçeceksem o güruhun hangisi olmadığını bana çok iyi gösterdi️️ Ve ben eminim ki bunu Ankara'da ki hiçbir fakülte sağlayamazdı...
-
Şikayetim var cümle yasaktan, dillerimi hakim bey bağlasan durmaz
-
Bu başlığın Hacı Bayram Veli Üniversitesi olarak değiştirilmesine müsaade edilmeyecektir. Bu da böyle biline...
-
@Antimülakat okul aşırı kalabalık oldu isim değiştirince. Otomatları da kaldırdılar en ucuz kahve artık 2.5 tl. AVM oldu okul.
-
@Antimülakat Hacı bayram gazi değil hocam zaten . Okulun ismi değiştikten sonra puanlar düştü iyi hocalar ya emekli olmaya çalışıyor ya başka üniversitelere geçmeye. Birkaç seneye anadoludaki ünilerden farkı kalmaz.
-
@gpale Halbuki üniversitelerin bölünmesine gerekçe olarak kalabalıklaşmasını ve yönetilmesinin zorlaşmış olmasını sunmuşlardı demek iyice kalabalıklaştı. Bu arada Gazi'de hep bir özel okul havası vardı sanki ne dersiniz bilmem belki bize öyle gelmiştir tabi
-
gazi akademinin son mezunu olarak tamamladık çok şükür
-
@plansız biraz öyle bir durum vardı. Gerçekten Ankara içerisinde bir İzmir esintisi söz konusuydu. Mühendis arkadaşların en sevdikleri seçmeli ders Sosyoloji olurdu
-
@Antimülakat Hmm demek toplum/ortam mühendisliği diyip kötü bir espri ile güne başlamak istedim günaydın.
Biz tabi bilemeyiz, okulun öğrencileri daha iyi bilir ama sizin makinalardan yiyecek, içecek almak zorunda olmanız benim bile canımı sıkardı. Yukarda arkadaşın dediğine göre onlar da kalkmış galiba
-
Selam olsun tüm GAZi ibflilerine..(2013-iktisat mezun)
-
@plansız evet ama hem içeride hem dışarıda iki adet kantin vardı. Harika olmayan ama lezzetli sinitzel hala ararım tadını. Sizin okulda da karanlık ve koyu bir renk çok hakimdi. O biraz iç karartıyordu sanki Günaydın.
-
@Antimülakat Ama içerdeki kantinde niye para geçmiyor.... diye devam edermişim bizim okul mu karanlık, tüm duvarlar beyaz, afişlerden kalan boş yerlerden bakabilirsiniz Günaydınlar
-
@Antimülakat O SNİTZELİN TADI HALA DAMAĞIMDA .İÇİNDE RUS SALATASI BENZERİ Bİ ŞEY VARDI .ÇAYLA NE GÜZEL GİDERDİ
-
@plansız tamam tamam okulunuzu severiz gerçek anlamda ülkemize ciddi hizmetleri olmuş bir okul. Kasvetli bir havası olduğunu inkar etmeden elbette. Biz de ne kadar dirensekte Gazi İİBF diye bir okul maalesef kalmadı. Belki bir 30 sene sonra adı dahi hatırlanmayacak. Nereden baksan elinde kalıyor.
-
@Antimülakat Biz orayı GAZİ diye biliriz, ben sizden daha ümitliyim, gün olur devran döner, okul eski adına kavuşur isteyen yeni bir okul açar, istediği ismi verir.
-
Eskiden vardı dimi burası. Şimdi yerinde Hacı Bayram Veli yükseliyor? Üzülüyor insan, daralıyor ama elden bir şey gelmiyor. İki önemli siyasi parti liderinin mezun olduğu okul. Hem Devlet Bahçeli hem de Kemal Kılıçdaroğlu bu duruma nasıl göz yumdular? Diyelim ki Kılıçdaroğlu fazla aidiyet hissetmedi ya Bahçeli'ye ne demeli? İnsan 2 kelime olsun bir şeyler söylemez mi? Göz göre göre yıktılar koca bir tarihi...
-
@Antimülakat daha 1 senelik mezunum okurken hiç sevmediysem de şimdi önünden geçerken duygulanıyorum. 1 ay önce yine önünden geçerken girip çardaklara sigara içtim. Yazık oldu koca okula
-
Yazıklar olsun koskoca bir tarihi, şanlı Akademiyi bitirenlere... Bu okula en büyük kötülüğü kendi bünyesinde yetiştirdiği bürokratlar ve devlet adamları ile okul bölünürken ses çıkartmayan Ankarada ki diğer üniversitelerin öğrencileri yaptılar..Gazi'yi bölen Mülkiyeyi, Hacettepeyi bölemez mi... Gerçekten iibf alanında bu kadar iyi bir konumdayken bir anda çomak sokulması anlaşılacak bir şey değil. Çok üzülüyoruz çok.