KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@genclerbirlikli Bende vade artı 2 iş günü dedim sizin gibi ama hiç emin değilim
-
@Ülkü poliçe için öyle yazıyor ama boni için ayrıca ciro zamanı yazan kitap bulamadım 3 kitaba ve kanuna baktım. Ama ttk md 778 de dediğim gibi poliçenin cirosuna ilişkin hükümler bonoya da uygulanır diyor.
-
@Ülkü İktisatta işssizlik haddinin fazla olması 1 yarı zamanlı çalışan 2 iş bulmaktan ümidi kalmayıpta iş aramktan vazgecen 3 iş arayıpta bulamayan yeni üniversite mezunları bunun cevabı ne acaba ya da siz ne yaptınız?
-
@genclerbirlikli Sorular verilse de öğrensek doğru cevap neymiş
-
@genclerbirlikli valla dedigim gibi muratin kitabinda police ve bono icin ciro suresine en gec odemeyi takip eden 2 is gunu diyor. Ama her sey olabilir ben artik yoruldum bu cevaplar ne olcak diye dusunmekten. Hayirlisi olsun
-
@murtii87 onu sanki a diye işaretledim şıkların yerleri değişik değilse hatırlarsın belki ticari mallar hesabıyla ilgili bir şey yazıyodu sanki şıkta
-
@kombassankoma yok o soru ayrı arkadaslar o vardı zaten onu demıyorum. baska bır soru olucaktı
-
@Nolmuyor Ya ben bu soruyu tam hatırlamıyorum 2 ve 3 demiş olabilirim şayet işaretlemişsem. Siz ne yaptınız buna benim doğru demiyorum ben o yüzden moralinizi bozmayın.
-
@genclerbirlikli jandarma hala mgk uyesidir fakar yuce divanda yargilanamaz degisen sey bu oldu yuce divana sevk kismi. Mgk sekreteri ise kurulun uyesi degildir.
-
@Ülkü sanırım 2 ve 3 dedim çünkü yarı zamanlı çalışanlar istihdamın içinde onlar işsiz değil
-
@omer Evet aynen ben de böyle düşündüm
-
@by123 hocam bu referandum sonrası anayasa hocamiz ek ders yapmıştı yürürlüğe girecek değişiklikler vs. Ordaki notlara baktım öyle yazmışız.
-
@omer jandar hizmetleri sınıfı doğru aynısı aralık hakimlikte çıkmıştı
-
@Ülkü katılıyorum
-
@genclerbirlikli bilemiyorum sizinde dediginiz olabilir fakat bizede dagitilan notta ozellikle not diye hoca yazmis dikkat edin hala mgk uyesi diye.
-
@kismetnasip hocam o ödememe halinde olabilir. Ödememe protestosu süresi içinde de çekilir diye biliyorum ama soruda ödememe halinden bahsetmiyor. Neyse sorular açıklansa da bi an önce hepsini görsek.
-
@omer soruyu hafizam yaniltmiyosa su sekilde soruyordu hangisi issizligin normalden az gorunme sebebidir gbi cumle buna cikiyordu. Bende bu yuzden 1 2 3 dedim.yari zamanli calisanlar cunku issiz sayilmaz diye.
-
@by123 bende 1 ve 2 dedim
-
@Ülkü bende 1 2 dedim iktisattan net yapmak için son şansımdı yanlış heralde yorumlara bakarsak
-
@Nolmuyor 1 ve 2 derken yarı zamanlıyı katmadınız mı