KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
son bırsey sorayım arkadaslar ıktısatta hangısı gelır dagılımı olcumlerınde kullanılmaz dıyordu bır sık vardı orda dank falan bılmem ne olcutu dıyordu neydı o sık ıkı tane ısımlı olan bır sık
-
@Ülkü 1 yarı zamanlı çalışan zaten 2 de iş arayıpta bulamayıp ümidini kaybeden işte ben bu ikisini dedim
-
Gkgy 75 alan 85 nete tahmini kaç puan gelir?
-
@vlkrt 100.00
-
@Nolmuyor Anladım belli olmaz belki sizin doğrudur hepimizin kötü geçti iktisat zaten sıkmayın canınızı
-
Hukukta nisbilik sorusu nasildi hatırlayan var mı?
-
@elcinbb alacaklı alacağını yalnızca borçluya karşı ileri sürebilir yazıyordu
-
@elcinbb Hukuki ilişkinin sadece borçlu ve alacaklı arasında gerçekleşmesi gibi bir şeydi
-
@rayid neden ucu katmadiniz universite mezunlari firiksiyonel issiz bunlarda dogal issizligin icinde diye ben 3ude kattim ama hatami ettim acaba
-
@HaniYaKi hocam lütfen sizde bimere cimere yazar mısınız
-
Selamlar.Hayır Ramazanlar.Hukuk cevaplarını liste halinde paylaşabilecekleri olan var mı?
-
@by123 1 ve 2 tartismali konumlarina ragmen issiz sayilmiyor yani issizligi artirmiyorlar diye digeri issizlik hesabina katiliyor
-
@rayid bilmiyosan tecrüben yoksa cevap yazmana gerek yok. Merak ettiğim için bi soru sordum.
-
@rayid ama 3 te dogal isszlik icinde sanirm benmki yanlis o zaman
-
@vlkrt İyi bir puan gelir bence 85 i geçer 88 89 olabilir
-
Tamam smdi hatirladim cok saol @kilici
-
@by123 işsizliğin normalden çok olması diyodu ben öyle hatırlıyorum
-
bir çok sorunun net cevabını elimizdeki kaynaklara rağmen hala bulamıyoruz bu durum bile sınavın ne kadar zor olduğunu gösteriyor bence..
-
@omer normalde cok ama goruntunun az olmasi diye okudum ben bunu saglayan ne djyordu. Normalden az goruntu olmasinin nedenini soruyordu.
-
@murtii87 onu bilmiyorum ama marjinalli olanı dedim emin değilim