KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
Dün aramışlardı ösym yi bugün açıklanır
-
Şu küçücük sistem açığından faydalanıp soru yapan adama dünyanın kinini kustunuz tepki gösterdiniz, ama şunun binde birini mülakatlardaki torpile gösteremediniz. Halbuki torpille önüne geçenin senin geleceğine etki etmesi, kıytırık bir muhasebe sorusunu hatmedip sonradan yapandan fersah fersah daha fazla geleceğini etkiliyorken.
Bu arada ÖSYM ev anahtarından akbilden kopya çekildiğini akledip bunu düşünemediyse bu adamların sınavını iptal etmeye kalkışırsa yuh oğlu yuh.
-
@mater33 ben de dün aradım da bir biligimiz yok bekleyiniz açıklanırsa görürsünüz dedi. yani hepsi bihaber.
-
Tüm muhasebe sorularının olduğu bir paylaşım var mı dostlar?
-
Ayrıca bugün 14.30' a kadar olağan dışı birşey olmazsa açıklanacak.
-
@Priss inşallah
-
@Priss Ösym yi mi aradınız hocam?
-
@joeblack16 Hayır dostum içerde sevdiğim dostlarım vardı sordum
-
Soru açıklamayı teog sınavından sonraya bırakmış olabilirler. Fakat bugün açıklanmazsa artık açıklanmaz ve bu duruma kimsede bişey diyemez.
-
@kislali Dostum teog MEB'in himayesinde olan bir sınav.
-
@Priss trol mu kesin mi
-
Bende aradım şimdi ÖSYM yi belli değil dedi telefondaki kişi. İnşallah bugün açıklanır.
-
@mater33 Troll dostum
-
Bende aradim kesin bilgi yok siteyi takip edin dediler. Bugünde aciklanmayacak anlasilan
-
açıklAndı sorular
-
@nitrogb Çok heyecanlandım şimdi nereden bakıyoruz sorulara
-
@Ülkü kendi sitesinde % 10 u açıklanmış ama sisteme henüz düşmemiş.
-
Açıklanmadı daha. Neye göre açıklandı diyorsunuz arkadaş.
-
@Ülkü Ais e giriş yaparak 2017 kpss alan bilgisi kısmına tıklıyorsunuz orada temel kitapçık görüntüleme yazacak açıklandığında. Orada tüm sorular oluyor.
-
soruların %10 u geldi diğerleri ais.ösym den ulaşılabilecek henüz gelmedi tahmini 1 saate düşer sisteme
başvurularım-2017 alan kpss- temel kitapçık görüntüle