KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@gonzaloluca ah muhaseben de olsa biraz yok mu.. çok güzel olurmuş dost
-
@ali27 burada netlerini yazan toplasanız 25-30 kişi var niye böyle bir tavır alıyosun ? ben geçen sene p 35 den 88 puan aldım , bu sene de iktisat hariç üzerine koydum gayet normal netler bence . Evet süre sıkıntısı muhasebe de vardı bu yüzden 5 tane boş sorum var ama kalanlar 29 a 6 . Monografi bilen vmy için hazırlanan insanlar için bunlar zor değil
-
@HaniYaKi tabiki ayrilsinlar. Benim burda soylemeye calistigim sey yapilan netlerin fazlaligi yada azligi degildi. Yuksek netleri yapabilen kisilerin yuksek puan gelebilecegni anlayabilcekken neden burdan sorma ihtiyaci hissettikleriydi. Yoksa herkes guzel guzel alsin sonuc, kimsenin netinde gozumuz yok cok sukur:) ornegin siz yuksek yaptiniz diyelim sizce kac gelir demezsiniz. Sormak istedigim onu sorduran hissin sebebiydi yani
-
GY-GK:73 Net
Hukuk: 25 Net
Muhasebe:27 Net
İktisat: 28 Net
Maliye: 30 NetNe olur bilinmez dostlar,ister 90 olsun ister 80; torpilsiz alım yoksa hepimizin durumu yaş.
-
Yok mu artıran? 130 net bekliyoruz
-
@kismetnasip o konuda haklısın. ben mesela dikkat ediyorum o tarz konuşmalar yapmayıp insanların moralini bozmaktan kaçınıyorum. ayrıca önemli olan kpssden 100 aldığın bile değil. öyle olsa 4 senedir ilk 100 veya 50de olmama rağmen ben işsiz olmazdım.
-
@HaniYaKi evet demek istedigim o. bende hassas olurdum gibime geliyor eger yuksek puanim olsaydi. insallah bu sene olur sizinde,beklediginize deger.
-
@HaniYaKi Üzdü bro. Güzel insanlara ihtiyacı var bu ülkenin. Namuslu şerefli idarecilere ihtiyacı var. İnşallah en güzel makamlara hakkımızla oturabiliriz.
-
guy sınavından çıkınca da üfürüp full yaptım yok şöyle yaptım böyle yaptım diyenler çoktu sonuç mülakat listelerinde adları yok sınav açıklanmadan kim ne kaç almış belli olmaz sorulara itiraz olur iptal edilen sorular da olacaktır bir de standart sapma var gygk nın da etkisi var unutmamak lazım
-
@mbguy Hocam Ben 6 yıldan beri bu sürecin içerisindeyim, Öncelikle bu süreç çalışma, azim, hırs ve bunların yanında Tecrübe ve şans gerektirir. Benim bu süreçte öğrendiğim bir çok nokta oldu, KPSS Puanları öncelikle alınması gereken bir durum evet, Ancak 2 defa 90 puanlarla bir çok mülakattan elendim, Şuan çalışıyorum çok şükür yerleştik. SPK,BDDK, ve Merkez bankası için sınava girdim Puan tazelemek için çok şükür almış bulunmaktayım. Kitap konusunda tavsiyelerim,
- Mikro ve Makro : Konu anlatımı Erdal Ünsal öncelik olsun. Alternatif olarak yüksel bilgili. Soru çözümü kesinlikle Ceteris Paribus, Alternatif Zeynel Dinler.
- İktisat Okulları - Yüksel bilgili
- Hukuk : İdari yargıya çalıştığım için her ders için ayrı kitaplar öneririm. Savaş yayınlarını Themis önerilerim. Soru çözümleri için Tensip ve Konsensus Takviye.
- Maliye için 4 T, Arda Öğretir.
- Vergi Hukuku için Nurettin Bilici
- Muhasebe için Ferhat yıldız Numereus, Orhan sevilengül alternatif
*** Önceliğin bu kitaplar olmalı Hocam.
-
@Hacettepe-Üniv. Önemli olan inanın puan değil dostlar. Üçüncü KPSS'm bu. İlk 50'lerde olduğum sürüyle puan türüm vardı 2016'da. Ama 7-8 mülakattan elendim ben...
-
@Baumol defalarca mülakattan elendim.bir kez bile referans arama derdine düşmedim.içim rahat. tabii mülakatların bazılarında benim de hatalarım var. vmy ve guy mülakatlarına gereken ciddiyetten uzak girdim. şimdi ise tek hedefim memleketimde açılan gelir uzman yardımcılığı sınavı..
-
@kismetnasip hocam bu laflar bana değildir umarım sizce kaç gelir ihi ihi demediğim için üzerime alınmıyorum
-
@HaniYaKi aslında sınavdan önce vardı muhasebem ama sınavda süreden dolayı çok panikledim kardeşim öyle oluncada bildiğim sorular bile gitti
-
@gonzaloluca zaten o psikoloji yok mu.. yaşadığım için iyi bilirim.. yapamazsın diğer soruya geçeyim dersin. 2 3 tane öyle gelince de toparlanamazsın. aklın hep öncekilerde kalır.. neyse dostum yine de güzel bir puan gelir. yani kurumlara rahat başvurabilirsin.
-
@Sucuklu_Oralet Yeni puan türüyle yani p48'te gelir mi dersiniz 90-93 civari hocam,sizden biraz daha fazla yapmama rağmen ben diyemiyorum...
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. -
GY: 58
GK: 59HUKUK: 36
İKTİSAT: 37
MUHASEBE: 38
MALİYE : 39arkadaşlar acil yardım.. lütfeeennn..kaç puan gelir.
gelecek puanlarla nerelere başvurabilirim..
seneye arttırmam için nasıl çalışmam gerekir..
an gelir.attila ilhan ölür mü..
-
@genclerbirlikli yok hocam alinma ustune️
-
@otuzyılsavaşı guya başvurabilirsin. ama bazı şehirler riskli dikkat et
-
Gy gk 73
Hukuk 18kalın yazı
İktisat 24
Maliye 24
Muhasebe 25
Kac puan gelir dersiniz ??