KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@piqou gecen sene 120 soruda 40-42 net yapan guy sınavına gırdı.bu senede alandan 62-64 arası yapan yıne guy sınavına gırer
-
@atiba dengeli dağılcağının garanti olduğunu nerden biliyosun.Bu arada 2015 kpssde p35 82 puanla p49umda 79 falan geldi ve mhuy sınavına giren çok yakın arkadaşımı biliyorum.Dengeli dağılmak ne kardeşim artık o dönemler bitti.5 10 kişilik yerler artık hep 90 üstüyle kapatıyo.Duyumlara göre artık maliyedeki taşra uzmanları tek çatı altında yani vergi uzmanı olarak birleşirse denge diye bir şey kalmayacak.Duy guy mhuy bunlar için belkide artık tek sınava girceğiz.
-
@eyvah1 bnde bunu demek istedim.Olay guysa eğer sistem değişse bile 78lerin şansı var.Zaten eski sistem olursa 76 ile kapatan illede oldu.Yani 85 almak hangi puan türü alım sayısı bunlar önemli.Öyle 85i baz olarak alayım en az 6 7 sınava girerim olayını bn uzak görüyorum.Şöyleki bu sene p3düşük olup alanı 88 olanlar vmy sınavına sgkya giremediler
-
Bir senelik çalışmanın heba olduğunu görmek insanı üzüyor. Çalışmasaydım da yapardım demek adama ayrı bir koyuyor. Hukuk iyiydi dedim, en berbatı o geldi. Seneye de mecbur gireceğiz kahretsin.
GY: 31,5 NET
GK: 46,25 NET
HUKUK: 12 NET
İKTİSAT: 19,5 NET
MALİYE: 19,5 NET
MUHASEBE: 15,5 NET
KAMU: 24,75
ULUSLAR: 16,75 NET
İŞLETME: 17,25 NET
ÇEKO: 17,75
İSTATİSTİK: 1,75 NET -
@zenginmemur mersın 74 le kapadı
-
Eskiden buralar dutluktu
-
arkadaşlar busene alımlar gecen seneye göre daha fazla olacak.ama mulakat açıklama sonuç açıklama ben dahada kısalacağını zannetmıyorum.
-
Eskiden buralar dutluktu
-
Benim geçen sene 52 alan 75 gkgy netim vardı p35 80.8 geldi
-
Hukuk 10,5
Ikt 18
Maliye 21
Muhasebe
6Guya giremem değil mi
-
Genel yetenek 31.00
Genel Kültür 45.75
Hukuk 13.75
Iktisat 13.75
Maliye 21.50
Muhasebe 12 .00
İsletme 16.00Bu berbat sınavın hasılatı bu maalesef. Guy bile gelmez bu netlere. Hakkımızda hayırlısı
-
@V_FoR_VendettA doğru bi seçimle gelebilir
-
@V_FoR_VendettA guy gelmez mi cidden ya
-
@mater33 netlerimiz hemen hemen ayni dostum. Gelirse de kilpayi gelir gibime geliyor. Gk gy netlerin nasil senin?
-
Gk gy 62 civarı tam hesaplayamadım onu
Hukuk berbat 11 net hukuk çalışmamıştım
İktisat 25.5 net
Maliye 29-30
Muhasebe 24
Cevaplar aklımda kalmadı tam tahmini böyle bekliyorum
Puan sormak için yazmadım yanlış anlaşılmasın Herkes yüksek yapmadı onu bilin yeter ️ -
Arkadaşlar kamu yönetiminden yüksek yapmanın bi avantası olur mu, il göç felan o puan türünden açar mı dersiniz
-
@V_FoR_VendettA toplamda gkgy 60 benim. P48 den 75 falan gelmez mi dersin
-
@mater33 https://kpss-puan.hesaplama.net/hesaplama.do
Şurdan bi hesapla istersen ben hesapladim 2014 yilini baz aldim 76 buçuklu bi puan geliyor
-
Genel yetenek 27dogru 5yanls
Genel kültür 49 dogru 8yanlis
Hukuk 22dogru 4 yanlis
Maliye 26dogru 6yanlis
Muhasebe 12dogru 8yanls
Iktisat 10dogru 5yanlis
Ne dersiniz arkadaslar kaç puan gelir bu netlere. -
@V_FoR_VendettA 75 falan benımde ama önemli olan puanlar bu sene yükselir mi acaba