KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@kilici En az bir soru olsa dahi akılda tutulur şıkları tutması yeterli muhesebe soruları kolay kolay unutulmuyo
-
@Antimülakat Sıkıntı ÖSYM nin ayrı ayrı optik ve 60 dk süre vermemesi zaten 60 dk verilseydi herkes çözebileceği kadar soru çözer böyle saçma sapan işlere yönelmezdi bence adam aklında tutup soru çözüp işaretlemesi yanlış değil yanlış olan bi yerlere not alıp sonra istatistik süresi içinde soru çözülmesi.
-
@Antimülakat hocam bence sinavda okadar sacma uygulama varken bu yine masum kaliyor benim girdigim sinifta cocugun biri bizden once basladi en az 7 8 tane soru cozdu onunden gozetmen gecmesine ragmen kimse bise demedi en son anladilar ve sadece uyarmakla yetindiler cocuk osym bize birakti sureyi biz nezaman istersek ozman baslayabilirmisiz dedi görevli tutanak fln tutmadi
-
Ayrica bi gun onceki sinavdada bize 5 te bitio zorunlu dedi erken cikardi bazi siniflara ek sure verildi 10 dakika erken ciktik sinavdan
-
@klapaceus O zaten tamamen saçma bişey istatistikten bi çok sınıf 20 dk kala çıktı ve hala bizi tuttular anlamadım gözetmeni uyardık onlar yanlış yapıyo dedi
-
@hayalimsgk 3600 gün de vardı zannedersem
-
@Antimülakat Sadece muhasebe için konuşuluyoda adam hukuk,iktisat soruları içinde aynısını yapmış olabilir maliye sonuçta pek zaman almıyo bilirsen ne olacak şimdi.
-
Keşke şu sınav iptal olsa keşke her yanı saçma bir sistemle sınava girdik binbirtürlü alicengiz oyunları şeytanlıklar.adalet nerede eşitlik nerede ? Ve şu sınavın sonucundan çıkacakla hayırlı bir sonuç istiyoruz ya helal olsun bize.adminlere sesleniyorum öncümüz olun ne yapacaksak yapalım iptal edilmesi ütopik belki ama bişeyler yapalım yapmalıyız resmen Delik deşik oldu içimiz dışımız aval aval durduğumuz yerde duruyoruz sadece biz bu sisteme göre en başta tepki koyacaktık aslında ama salak ettiler bizi doğru düzgün anlamadık ki ne yapacaklarını
-
@Antimülakat reyis ne olacak ki kalemle hafifçe yazar sonra siler çok mu zor ama iyice komplo teorisyeni olduk kafayı yedirttiler sonunda bizlere , tunusta kendini yakıp arap baharını başlatan adam gbi bende gidecem kendimi ösym"nin önünde yakacam haa sonra ne olacak kimsenin umrunda olmayacak burada daha millet iktisat 25.soru neydi diyip tartışıp semer yemeye devam etcek. Biz hiç şikayet etmeyelim biz milletçe hakettiğimizi yaşıyoruz.
-
gençler çok abartmadınız mı bu durumu istatistik kitapçığımda resim çizdim neler yazdım neler yanlışlıkla bir muhasebe işlemi yapmış olsam başım mı yanacak yani
-
@iyimser16 sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak nsl çıkar karanlıklar aydınlığa arkandayız kardeşim öncümüz ol
-
@totti yok bee hacı senin başını kim yakabilir 40 yaşında emekli oldun sonunda roma seni unutmayacak Mesele üç beş soru değilde bu ösym kedinin sıçanla oynadığı gbi oynuyor bizimle @ucanizmirli tamam laa öyleyse bi ateş yakalım ama öyle aydınlık fln bekleme diyim sana ben öncünüz olursam burnunuz b*ktan kurtulmaz diyim sana
-
@totti KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
gençler çok abartmadınız mı bu durumu istatistik kitapçığımda resim çizdim neler yazdım neler yanlışlıkla bir muhasebe işlemi yapmış olsam başım mı yanacak yani
Tutun yakalayın bulduk istatiktik bölümünde muhasebe çözeni
-
@iyimser16 comandante totti bağlılığıyla selamlıyorum kardeşim seni
@kilici hocam ben çözmedim de açıkcası peçeteye yazana kadar soru çözülür onunla uğraşmak zaten zaman kaybı, belki sözellere kafa yorulurdu ama çok da etkilemez takılmamak lazım böyle şeylere
-
@totti aleyküm selam kardeşim öyleyse Roma diyince akla bi sen bide cesar gelir ztn
-
Biz A grubu adaylarını niye sıkıntıya sokuyorlar böyle off kendi ais sayfamızda bari görebiksek soruları, geçen hafta gygk sorularını gördüğümüz gibi
-
Ne seneydi arkadaş, yemin ediyorum her sene olan bitenler en azından sınav sonunda olsun diye düşünürken yeni bir gündem oluştu. Şimdi hangi sınavlar açılır, mülakat sonuçları 2016'daki gibi uzun mu sürer vs. konuşulması gerekirken yine başka bir problemi çözmekle meşgul hale geldik. Hani 2017'ye ümitle başlayacaktık. Yok işte bu kpss'yi neresinden tutsan elinde kalıyor, komple bir değişiklik olmalı ama nasıl bilemiyorum.
-
peçeteye soruları yazıp istatistik sınavında muhasebe çözenler neyse de aklında soruyu tutmuş işaretlemiş. bunda hiç bir problem yok. hiç bir gözetmenden duymadım "diğer testlere herhangi bir işaretleme yapmayın" uyarısını. kanunsuz ceza olmaz. eğer kurallarda optikle ilgili bir kısıtlama getirilseydi o zaman haklı olurdunuz.
-
Arkadaşlar birkaç gündür burayı çok seyrek takip ettim yazışmalarınız hakkında yüzeysel de olsa bilgi sahibiyim. Bu peçetelere yazmak, nokta koymak suretiyse sınav süresi geçirenleri üstüne bir de kendilerini haklı çıkartmaya çalışanları gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. Bizim milletimiz gerçekten her yasaktan kendine bir açık bulabilecek kapasitede. Bu yüzden bu ÖSYM her şeyi kısıtlıyor ve böyle giderse de kısıtlamaya devam edecek. Sistemin her türlü ele gelir yanı Yok ama millet böyle işlere bu kadar yasak olmasına rağmen girişiyorsa kimse kusura bakmasın bize yapılan her şey mübah demektir. Buradan ÖSYM savunduğum düşünülmesin.
Ya hangi etikte var böyle bir şey? Meşrulaştırmaya çalışmayın lütfen yapılan şeyi. Küçük bir şey denilip geçilmesi gereken bir durum Da değil bu konu. Burada bir kaç kişi demiş Sonra işaretlediğini. Bu daha gördüğümüz. Daha görmediğimiz neler döndü kim bilir?
Bütün bunların üzerine yetmedim ÖSYM aradım durumu anlattım. (İşsiz misin diyebilirsiniz evet işsizim arkadaşlar) söylediklerim doğrultusunda telefon aracılığıyla şikayetten ziyade direkt olarak dilekçe vermemi ve durumu öyle izah etmemi söylediler. Dilekçe vermeyeceğim ancak bu işin ciddi bir şey olduğunu buradan anlayacağınızı düşünüyorum.
Uzun yazdım vaktinizi çaldım hepinizden özür diliyor, sınavlarınızın en güzel şekilde sonuçlanmasını canı gönülden diliyorum. -
Arkadaşlar sanırım ÖSYM KPSS Lisans sorularını erişime açmayacak, soruları paylaşmayacak bu 3. gün artık çok zor gibi...