KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@sofuoglu bu sene özellikle 4 dersten de ortalama netler yapmak çok zor elbet bazılarından düşük netler çıkıyor özellikle muhasebe yapan insan sayısı çok az onun etkisi olacaktır diye düşünüyorum yoksa bende netlerin iyi olmadığının farkındayım
-
Bişey dikkatimi çekti de yani öyle çok sıkı sıkıya deli gibi ders çalışanlar hariç normal şekilde çalışan herkes ortalama aynı netleri yapmış. Gk gy 70 altı yapan yok,maliye çoğu kişi 25 üstü muhasebe 20 ye yakın hukuk iktisat da 12-15 arası en kötü yapan.Yani bu demek oluyor ki belli puan aralığında yine yığılma olacak.Gecen sene 78 80 bandında yığılma vardı eminim bu sene de aynısı olur.Sinavda bi denge olmalı.sınavların zorluğu birbirine yakın olmalı.Sen iktisadı zor yap maliyeyi çok kolay yap, ee ne anladım o işten. Maliyeye çok çalışanla az çalışanı ayırt edemedin ki,çalışmayan da en az diğeri kadar yaptı.Bu ÖSYM çok olmaya başladı çok.
-
@starsailor060 şimdi osym bu iletiyi gorse kesin yanlis anlayip hicbir yerde okumadigimiz salak sacma sorulari sorar,şıklari boş birakip bize tahmin ettirir. Durumu duzgun anlayip adam akilli bir sinav yapilsin istiyoruz derdimiz bu . Ben bütün yil maliye bakmadim sadece guy çıkmış soru çözerken okuduklarim ve en kotu 27 netim var simdi ben maliye biliyor mu oldum . Hepimizin ortak derdi hak yenmeden ,emegimizin karsiligini almak. Kalemlere yazdiginiz "emeğiniz emanetimizdir " yazisina uyun.
-
@Mehmet-Muzaffer iktisatçılarda hukuk da olsa yapamayacağı şey yok sanırım
-
Dostlar 250 kişilik MHUY ilanı sahi n'oldu?
-
Arkadaşlar puan hesaplayabileceğimiz bi site varmi , gecen sene hesapladiklarim 30 soru üzerinden hesapliyor güncel bir site onerebilirseniz çok sevinirim
-
@mervee KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
üzerinden
-
@V_FoR_VendettA hocam buna 120 net yazsan bile 90 puan vermiyor çok sağlıksız, oranlamak bile çok daha sağlıklı.
-
@kombassankoma aynen progmanın algoritmasında sıkıntı var
-
Sistem baştan aşağı değişti puan hesaplama siteleri sağlıklı sonuç vermez düşük gösterir moraliniz bozulur, yüksek gösterir yok yere sevinç yaratır gerek yok hesaplatmaya
-
@V_FoR_VendettA bu siteye geçen seneki netlerin aynısını yazdım 5 puan eksik çıkardı sizde beş puan ekleyin
-
@Fişek-MORGEN geçen seneki netlerinizi nasıl yazdınız 40 soruya göre orantılayarak mı yazdınız?
-
@V_FoR_VendettA aynen
-
@Fişek-MORGEN tamamdır
-
@atiba puanlar gelsin de durumlar netleşir, kim ne yaptı? Standart sapma nerede puanları yükseltecek, kurum hangi puan türü ile alım yapacak? Bir sürü soru işareti var bakalım süreç nasıl işleyecek.
-
@Antimülakat şuan tek yapılacak şey 15'ine kadar ramazanın tadını çıkarmak sonuçlar açıklanınca ona göre yol izleriz:)
-
107 nette benden çıktı 4 ana derste, o site hatalı 85 veriyor puan olarak geçen yıldan netlerim 2 3 fazla geçen yıl bile 90dı şimdi 85 diyor hatalı siteler, geçen yıla 30 da buysa 40 ta kaç hesabı ile daha sağlıklı sonuç elde edebilirsiniz.
-
@yldzkrc hocam 90 puanla sıralamanız kaç gelmişti? P35
-
@wearenotthesame 500 hocam
-
@yldzkrc teşekkür ederim hocam. Benim de netlerim sizinki gibi de, sayıştay olmayacak sanırım