KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
Toplu iş sözleşmesi en az ve en çok ne kadar yapılabilir ? Farksızlık eğrileri ile ilgili soru varmış ?
-
@Antimülakat farkli farksizlik eğrilerinde ayni fayda düzeyi olmaz ve 6ay 2 yıl yaptım
-
Hangi kavram idealizmi göstermez
Kamulaştırma değeri nasıl yapılır
Hangisi elitist kişilerden değildir
Thomas hobes sorusu
Belediye meclisi hangi çoğunlukla iş yeri kapama gibi soru -
Belde sınırının değiştirilmesi salt çoğunluk dedim kamulaştırma gerçek değer üzerinden peşin ödenir
-
Sendikaların organizasyon için katlandıkları maliyeti fırsat maliyeti yaptım doğrudur inşallah
-
w=mrp çeko testi
-
toplu iş sözleşmesi sorusu 1-3 yıl
MGK sekreteri
Il encumen sayisi 7
karar organi genel meclis
1963 deki anlasma ankara anlasmasi
sangay beslisi disindaki ozbekistan
ysk uyesi 7 asil 4 yedek
örtülü enflasyon hedefi 2001 açık 2006 -
Alan soruları sizce nasıldı
http://forum.tercihiniyap.net/topic/1376/kpss-alan-sınavı-soruları -
Ilk yorum benden olsun ️ Hukuk diger senelere nazaran dahabcok icerik gerektiriyordu iktisat bu nasil soru dedirten sorular maliye kolaydi
-
Hayatımda ne böyle iktisat konusu gördüm ne sorusu çözdüm ne bi şey yaptım bu iktisati kim hazırladı aşırı merak ediyorum saygılarımı arz ediyorum hukuk kamu yönetimi maliye kolaydı ama iktisat beni benden aldı sınavda
-
Onlar nasıl iktisat sorularıydı be üstad! Hukuk olması gerektiği gibiydi cmk kıymetli evrak ve icradan yapamadığım yerler oldu. Maliyede bilindik tarz sorular terk edilmiş güzel olmuş sevdim soruları
-
30 soruluk alandan iyidir dostlar o dönem tam piyangoydu. Hatırladığınız sorular var mı?
-
İktisattan arz fazlası sorusu vardı cevabı 20 buldum birde has yaptım acaba dogrumudur arkadaşlar
-
Maktu vergi sorusu vardı maliyede tüketici fiyatı 4 artmıştır üretici fiyatı 6 azalmıştır miktar 100 azalmıştır falan diyordu o soruyu ne yaptınız?
-
Ödenen verginin geri verilmemesi kesinlik dedim? Cevabı Bümko olan soru var mıydı Bütçe sorularındaydı
-
@aylakkafam üreci 3300 ödemiştir dedim ben. Hesaplarıma göre 3000 ödemesi gerekiyordu, diğer şıklar da bunu destekliyordu ama emin olarak işaretlemedim.
-
@kikiki bende o şekilde işaretledim ama emin değilim
-
Ösym nin sınavlara yönelik itiraz süresi gibi bi soru vardı 10 mu olcakti o
-
Bide ödemeden sonra 2 is günü diye bi sık isaretledim ama soru ne hatirlamiyom:-D
-
Bide hangisinde kanun teklifi yapılamaz gibi bi soru vardı bütçe kanunu kesin hesap kanunu bide anayasa değişiklikleri hakkında kanun diye bi soru vardı onu naptiniz bide özel çoğunluk gerektirmeyen soru vardı