KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
ya arkadaşlar kamu denetçiliği kurumu alım yaparsa ve kamu yönetimi ağırlıklı puanlardan alırsa şansım ne olur sizce?
gygk 70 net
hukuk 22 net
kamu 26 net2015 kpssde gygk 65 net hukuk 12 net kamu 19 netti yds de 50 puan p30 87.6 gelmişti
-
@wearenotthesame yıl içinde açılan her sınava sıralama ve puan yeterli oluyor bu netlerle, tabi dediğiniz gibi Sayıştay ın alacağı kişi sayısına bağlı geçen yıl puan istemediği için bir kıyaslama yapılamıyor ilk olarak bu yıl göreceğiz.
-
@yldzkrc Ders ders kaç net yaptınız hocam
-
@Ricardo bu yıl mı? Bu yıl hukuk 22.25 iktisat 28 maliye 34 muhasebe 22.75 net
-
@yldzkrc Tebrik ederim. Geçen yıl peki hangi netlere 90 gelmişti
-
@Ricardo teşekkür ederim. geçen yıl hukuk 15.5 iktisat 22.75 maliye 23 muhasebe 15 net.bu yıl ki sıralamaya göre sınav değerlendirmesi tam olarak ortaya çıkmış olacak bakalım.
-
Gk gy 70 diyelim 85-90 aralığına ortalama kaç puan gelir arkadaşlar ?
-
Dostlar forumdan bır dostumuza ameliyat için A RH + kana ihtiyac var ankarada ikamet eden verebilecek kisiler benimle iletisime gecsin !!!
-
@friedman98 kardeşim benim gkgy 64 alanda da senin kadar bekliyorum inşaallah 85 civarı gelir
-
@yldzkrc P35 sıralamanız kaçtı hocam? Bi' de tam p35 puanınızı yazabilir misiniz; ona göre bir hesap yapıcam?
-
Şimdi 16 haziranı beklemesi var şu 2 hafta hızla geçse keşke
-
@ZıplayanPırasa Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın. İnşallah aranan kan bulunur ve ameliyatı çok güzel geçer.
-
Arkadaşlar önceden de yazmıştım ama kimseden dönüt olmadı Sınava ilk kez girdim hiçbir fikrim Yok puan ve sıralama ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var
Gky 71
Maliye 31
Hukuk 19.75
İktisat 13.50
Muhasebe 18.50
İşletme 16.50
Kamu 17.50
Çeko 16.25
Uls 5.50
İstatistik 1.50Sizden rica etsem bunlara da bakıp görüşlerinizi söyler misiniz. Sizce Bir şey olur mu bu netlerden? Uls ve istatistik sırf işaretlemiş olmak için girdim
-
@mbguy p48 80-81 gibi gelir hocam
-
Gygk 80
Huk 23
İktisat 23
Maliye 22 yada 23
Muh 9 yada 10Bu netlerle kac puan gelir. Gecen seneye gore oranlamada sadece iktisatim dustu. Gy gk yukseldi 15 net civari. İktisat 23 net vardi gecen sene
Bu yil 23 net gecen senenin 17 netine denk geliyor oranla
Gecen yil 84 85 puandi cogu. -
Memurlarnette hesaplama robotu paylastim. A grubu forumunda paylastim. Burdada paylasmistim ama adminler sildi.
-
@totti kanka netler aynı hesaplama sitesi var mı bildiğin bu netlere ne geliyormuş baktın mı
-
@bytheodoras hangi siteydi özelden atar mısınız
-
79-80 gelir p48 den
-
@Hipokrat 30luk sitelere oranlayarak baktım 83-84 olacak gibi sapma'da nolur bilemeyiz tabi