KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@requescatinpace KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
Gygk 80
Huk 23
İktisat 23
Maliye 22 yada 23
Muh 9 yada 10Bu netlerle kac puan gelir. Gecen seneye gore oranlamada sadece iktisatim dustu. Gy gk yukseldi 15 net civari. İktisat 23 net vardi gecen sene
Gecen yil 84 85 puandi cogu.gk gy 70 onun dışında nerdeyse aynı netlerimiz en fazla 2-3 net oynar, ben de merak ediyorum, 85 YDS ile nerelerde şansm olabilir bu netlerle ?
-
@totti yine guy mhuy dışında iş görmüyor yani benim tahmini puan,eyvallah kanka
-
Maşallah herkes çok güzel netler yapmış kötü yapan görmedim valla forumda.Allah hepinizin gönlüne göre versin.
-
@RootofAllEvil
P29. 88 puan ediyor -
@bytheodoras kanka puan hesaplama robotunu bana ateşler misin
-
@stamina kardeş bölümün ne gümrük uzmanlığı için bölüm bazlı alım yapılacak olursa şansın olabilir
-
@bytheodoras bana da link gönderebilir misiniz ?
-
@kilici gerçekten mi hocam ? İçimi ferahlattınız. Çok teşekkür ederim
-
@mbguy Rica ederim:) belki daha da yüksek gelir hiç belli olmaz.
-
@RootofAllEvil KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
@stamina kardeş bölümün ne gümrük uzmanlığı için bölüm bazlı alım yapılacak olursa şansın olabilir
bölüm iktisat kardeşim, uzman yard deil de denetim teftiş tarzı bişey istiyorm ama, özellikle p8 i merak ediorm muhasebenin olmadıgı bi puan türü ne için tasarlamışlar acaba
-
arkadaşlar netlerimi yazsam acaba tecrübeli arkadaşlar kaç geleceğini tahmin edebilirler mi? inanın geçen seneye göre uyarlamaya çalıştım ama bana göre saçma bir puan çıktı. sitelerde de öyle.
gkgy 65 net
hukuk 21 14
iktisat 20 12
maliye 27 11
muhasebe 27 8 -
@elessar
Hocam alan netleriniz iyi ama gkgy dusuk
P48 den 78-80 arasi geliyor. -
@bytheodoras hocam şimdi 2013te sınava giren bir arkadaşın netlerine baktım. gkgy hemen hemen aynı alan 84.5 net. 86 puan gelmiş p35. o kadar fark eder mi dersiniz? 80 bana düşük geldi biraz
-
@elessar hocam yanlis sayiniz da cok. Ama p44 85i geciyor. Muhasebeniz iyi oldugu icin.
Birde hukuk ve iktisatiniz 20nin altinda. Bu da onemli.
-
@bytheodoras Yanlışın var hocam o netlere p48 80 den yüksek gelir. En kötü 80.
-
@kilici ben de 80 dedim zaten hocam
-
@elessar 83'ten aşağa gelmez gibi.Sonuçta 4 ana dersten yarısından fazla. Geçen sene ortalama net yapanlardan yola çıkıp yorumlamak doğru olur mu onu da bilmiyorum.
-
Muhasebeden asgari 20 net yapmanın yolu yordamı nedir Allah aşkına 2014 ve 2015 sınavlarında 8 net yapmıştım bu yıl da 10 net bekliyorum max, sırf bu lanet ders yüzünden müfettişlik sınavlarına girmeye puanım yetmiyor
-
@eomer. Hukuk 17,5 iktisat 16,5 net oluyor. Nasil yaridan fazla?
-
Ben de bi bismillah diyip gireyim
Gk-gy 72 net
Hukuk 22 10
İktisat 24 2
Maliye 33 5
Muhasebe 30 3.
Ne olur ne biter bilmiyorum. Benimkilerden yüksek o kadar çok net duydum ki nötr kaldım.